Zoontje Glennis Grace durft niet meer uit te gaan: ‘Door de media’

Het 17-jarige zoontje van Glennis Grace, de vrij problematische Anthony, durft niet meer uit te gaan uit angst voor de media. Althans, dat stelt zijn moeder. “We leven met een vergrootglas.”

Glennis Grace en Anthony © Instagram

Wat heeft het zoontje van Glennis Grace een ravage aangericht door zich onbeschoft te gedragen in een Jumbo-filiaal en vervolgens zijn moeder vollédig op te fokken door te liegen over wat er gebeurd is. Ze ging met een hele knokploeg naar het filiaal om alle werknemers een trauma te bezorgen en de hele boel overhoop te gooien. Echt een stelletje aso’s.

Zoontje is bang

Anthony, zoals het zoontje heet, is een echte troublemaker en het is eigenlijk wachten op de volgende keer dat hij de fout in gaat. En de media zijn er dan natuurlijk ook weer als de kippen bij. “Ja, het is zelfs al zover dat hij het niet leuk meer vindt om uit te gaan”, klaagt de zangeres dit weekend in De Telegraaf.

Wat vindt Glennis daarvan? “Wat ik stiekem wel fijn vind, ik heb hem liever lekker thuis. We zijn ons ervan bewust dat er altijd een vergrootglas op ons zal liggen. Voor Tony is dat weleens lastig, maar hij is gelukkig sterk in zijn hoofd.”

Mededogen

We moeten als Nederland ook een beetje mededogen hebben met die arme jongen, vindt Glennis. “Het blijft natuurlijk een jongen van zeventien die aan het opgroeien is, en iedereen maakt fouten op die leeftijd. Dat wil niet zeggen dat je alles maar moet accepteren van je kinderen, maar ik probeer er ook met zorg en liefde mee om te gaan.”

Niet iedereen van 16 of 17 jaar zet op agressieve wijze een compleet Jumbo-filiaal op zijn kop. Hoe Glennis dat ziet? “Hij komt er op de harde manier achter dat het leven soms heftig kan zijn. En dat je altijd moet blijven nadenken en proberen je emoties onder controle te houden.”

Gordon-bashing

Glennis liet van de week in Shownieuws ook al weten dat Nederland wel wat meer mededogen zou mogen hebben met Gordon. “Op het moment dat hij zich terugtrok, omdat hij natuurlijk heel erg onder vuur lag, is hij heel erg verdrietig geweest en ik heb hem echt gehoord en dat wil je niet, dat wil je niet horen.”

“Ik bedoel: hij krijgt nogal wat over zich heen en ik vind dat we daar gewoon even mee moeten stoppen. Het maakt niet uit wie het is, weet je? Of ik het nou ben of iemand anders: als je zoveel haat over je heen krijgt, ja, dat is voor niemand leuk. Maar hij staat ook elke keer weer op en zo hoort het, toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zoontje Glennis Grace durft niet meer uit te gaan

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen