Connie Witteman reageert op zoveelste Gordon-exit: ‘Weggezakt!’

Connie Witteman haalde na zijn valse comeback-optredens verschríkkelijk hard uit naar Gordon. Hoe kijkt ze nu naar zijn vroegtijdige exit? “Triest om iemand zo te zien wegzakken.”

Connie Witteman en Gordon © RTL

Wat de mannen van Vandaag Inside op televisie deden, deed Connie Witteman op de socials: vollédig gehakt maken van de valse comeback-optredens van Gordon. Ze ging in talloze stories op Instagram echt vollédig los op de ex-zanger. Over zijn valse optredens riep ze bijvoorbeeld: “Weet je dat zijn stem helemaal bij zijn karakter hoort?”

Connie reageert

Gordon is nu vroegtijdig weer uit de publiciteit verdwenen: zelf geeft hij de media de schuld, volgens Rob Goossens is de slechte kaartverkoop gewoon de reden. Wat denkt Connie ervan? “Eigenlijk ben ik er niet nieuwsgierig naar omdat ik het toch heel triest vindt om iemand zo te moeten zien wegzakken.”

Het is volgens Connie evident dat Gordon volledig is afgegleden. “Juist omdat hij vroeger heel gezellig was en je onbedaarlijk met hem kon lachen, en ja, toen had hij ook nog een prachtige stem.”

Prachtige stem

Van die prachtige stem is niet veel meer over, aldus Connie, maar vroeger zong hij volgens haar echt mooi. “Hij kon iedereen er emotioneel en tot tranen toe mee raken, en daarom vind ik het zo jammer dat hij de laatste jaren zulke vreselijk lelijke verwensingen doet.”

Connie is tot op het bot beledigd door Gordon. “Ze zeggen dat schelden geen pijn doet maar mijn moeder en mijn zusje zijn daar aan overleden, dus het heeft mij veel dieper geraakt dan ik had verwacht.”

Verwend secreet

Het dieptepunt in de relatie tussen Connie en Gordon vond plaats in 2013. Zij zou toen een liedje komen zingen in een door hem gepresenteerde benefietshow, maar zegde af. Goor belde haar op en brieste: “Wat ben je toch ook een vuil, vies, goor, verwend secreet.”

Hoe we dat weten? Connie nam het gesprek op en bracht het naar buiten. “Ik neem sowieso altijd gesprekken op voor de veiligheid, maar ik ben al zo vaak door Gordon uitgescholden dat ik dacht: mensen moeten toch wel een keer weten hoe hij tekeer gaat tegen mensen. Dat kan niet.”

Telefoonnummer

De wraak van Gordon? Hij noemde in een live-uitzending op RTL 4 het telefoonnummer van Connie op, waardoor zij zich genoodzaakt zag haar 06 te wijzigen. Ze besloot hem vervolgens voor de rechter te dagen. “He’s fighting with the wrong girl.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon voor of na de zomer weer terugkeert op Instagram?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen