Gordon onthult wat hij verdiende bij SBS: ‘John de Mol is domoor!’

Gordon heeft de afgelopen vijf jaar flink zijn zakken gevuld bij SBS 6. Toch voelt hij geen schaamte voor de vele flops die hij de zender heeft gebracht. “John de Mol is een domoor!”

John de Mol en Gordon © SBS, RTL

Het is een faux pas die er waarschijnlijk voor zorgt dat Gordon nóóit meer een lucratief tv-contract krijgt: na bijna vijf exclusieve jaren bij SBS 6 riep hij doodleuk dat ‘de vlag uitgaat’ zodra de overeenkomst zou eindigen. Huh?! Gordon heeft jarenlang kijkcijferflops aan elkaar geregen en híj is de partij die blij is dat het afgelopen is? Te gênant voor woorden.

De vlag uit

Waarom bij Gordon de vlag uitging? Hij had mot met John de Mol. “Ik zat op de strafbank bij John de Mol en dan moet je met lede ogen toezien hoe iedereen en alles programma’s krijgt en jij niet. Omdat ik gewoon zeg wat ik vind en sommige dingen zijn gewoon niet goed gedaan. En ja, daar kan hij niet tegen. Dus ja.”

Zat Goor niet gewoon op de reservebank omdat hij continu flops afleverde en John zich liever richt op de wél scorende mannen van Vandaag Inside? “Dat zal wel, maar hij is fan van iemand zolang hij ze nodig heeft. Hij was ook mijn grootste fan!”

Miljoenen

Gordon is telefonisch te gast in de nieuwste RoddelPraat als het kort gaat over zijn vermeende financiële problemen nu hij geen tv-contract meer heeft. “Nee joh, nee joh, hou op. Ik heb een miljoenencontract gehad. Heerlijk!”

Als presentator Dennis Schouten opmerkt dat het vast om een miljoen euro per jaar ging, roept Gordon: “Veel meer! Veel meer! Ik kan er echt heerlijk van leven.”

Domoor

Dennis verbaast zich daarover, gezien de vele flops van Goor. “Laten we eerlijk zijn: dat heeft John de Mol niet goed gedaan, met wat hij er de laatste jaren voor terugkreeg.”

Dan begaat Gordon opnieuw een faux pas: “Nee, dat is echt een ontzettende domoor geweest. Hahaha.”

Dennis: “Ja, je was een heel dure kracht.”

Zingen

Het is opvallend dat Gordon telefonisch te gast is in RoddelPraat, omdat hij eerder van Talpa niet mocht aanschuiven in dit programma. Nu zegt hij alsnog een fysiek bezoek toe: “Ik kom gezellig bij jullie zingen.”

Dennis, wijzend op zijn eigen euthanasiewens: “Maar dan moet je niet nog jaren wachten, want dan ben ik er niet meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat RTL-baas Peter van der Vorst zo ongeveer wordt ontslagen als hij Gordon aanneemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen