Waarom verlaat Thomas Berge wéér zijn gezin? ‘Mogelijk toch gay’

Thomas Berge heeft weer eens de benen genomen; hij heeft nu drie kinderen bij twee verschillende vrouwen. Waarom loopt het steeds op de klippen? “Misschien is het zijn seksuele voorkeur.”

Thomas Berge © SBS

De volkszanger Thomas Berge heeft nu drie kinderen bij twee ex-geliefdes: vorige week heeft hij ook zijn tweede gezin verlaten. Zijn ex-vriendin beschuldigde hem aanvankelijk van vreemdgaan, maar nam dat na ophef in de media weer terug. Wat is er dan wel aan de hand? Waarom groeien er door Thomas’ wispelturigheid nu al drie kinderen op met gescheiden ouders?

Thomas’ geaardheid

De Story heeft er een opvallende kijk op. Het tijdschrift haalt er geruchten bij over ‘zijn échte seksuele voorkeur’, die nog altijd heel ‘hardnekkig’ zouden zijn.

Journaliste Karin Riethoven schrijft in het blad dat deze geruchten weer naar boven komen nu Thomas’ relaties maar blijven falen. “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Rust bij een vrouw?

Hoe zit dat volgens Karin precies? “In de babbelzieke showbizz gaat al sinds het begin van zijn carrière het hardnekkige gerucht dat Thomas eigenlijk op mannen valt, en om die logische reden nooit het ware geluk en mentale rust bij een vrouw zal vinden. Toch zijn van die theorie nooit bewijzen geleverd.”

Thomas heeft de relatiebreuk afgelopen week bevestigd, maar de geruchten van overspel niet. “Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is”, zegt hij zelf.

Geen andere vrouw

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Flauw om Thomas Berge's geaardheid erbij te halen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen