Toch iets meer begrip voor Thomas Berge: ‘Die vrouw is vreselijk’

Thomas Berge kan op íets meer begrip rekenen van Yvonne Coldeweijer nu hij ook zijn tweede gezin in de steek heeft gelaten. “Ik heb dus gehoord dat zij echt een vreselijk wijf is.”

Elianne en Thomas Berge © Youtube

Yvonne Coldeweijer, de belangrijkste opiniemaker op het gebied van vreemdgaande BN’ers, heeft een fractie meer begrip voor Thomas Berge nu hij ook zijn tweede gezin heeft verlaten. Hoewel de juicekoningin dat nog steeds hartstikke fout vindt, heeft ze met meerdere spionnen gesproken over zijn, inmiddels, ex-vriendin: Elianne Zweipfenning.

Zieltjes winnen

Het mediaspelletje dat Elianne afgelopen week na hun relatiebreuk speelde is niet zo fraai: ze begon op Instagram te bevestigen dat hij zou zijn vreemdgaan, wat natuurlijk voer is voor de roddelmedia. Ze heeft bovendien Shownieuws te woord gestaan en daar ook niet bepaald chique dingen tegen gezegd.

Elianne heeft haar woorden inmiddels alweer teruggenomen en benadrukt dat Thomas tóch niet is vreemdgegaan. “Huh? Dat is niet fraai”, reageert Yvonne op haar juicekanaal. “Ik snap dat je je kut voelt, dat je gedumpt bent ofzo. Maar je hebt echt je partner zwartgemaakt om iets wat niet waar is. Wou je zo graag zieltjes winnen?”

‘Ze is een k*twijf’

Het lijkt een behoorlijke draai van Yvonne, die eerst nog vooral meeleefde met Elianne. “Nou zeg ik dit ook niet zomaar, want ik heb dus sinds vorige week best wel veel berichten gekregen van mensen die mij waarschuwen voor Elianne. Is schijnbaar niet zo’n heel leuk mens. Vind ik dat persoonlijk een reden om je gezin voor in de steek te laten? Nee.”

Ze vervolgt: “Als zij een k*twijf is, dan snap ik wel dat je denkt [steekt middelvinger op]. Maar je hebt twee kinderen! Dan had je daar maar even eerder over moeten nadenken, hè, Thomas? Dus nee, ik vind het nog steeds niet kunnen, maar ik heb dus wel gehoord dat zij echt een vreselijk wijf is.”

‘Good luck!’

Elianne’s naaistreek past daar wel een beetje bij, aldus Yvonne. “Die actie die zij heeft geflikt vind ik daar wel redelijk bij passen, dus: good luck with that. Wauw. Ze zegt zelfs tegen Shownieuws dat ze had gelezen dat hij zich wilde uitkleden voor een meid. I don’t know: waarom zeg je zoiets tegen Shownieuws?

“Ja… Arme kindjes. Dat is het enige wat ik hierover nog wil zeggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Thomas Berge als een B-ster of een C-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen