Thomas Berge zegt pr-feestje boezemvriend af: ‘Geen pers aub!’

Thomas Berge is gisteren niet op de albumpresentatie van zijn kameraad Billy Dans afgekomen, omdat hij geen zin had in vragen van de pers. “Pik, jongen, geniet lekker van je dag!”

Thomas Berge en Billy Dans © Instagram, SBS

Het is alles behalve een household name: Billy Dans. Hij is eigenlijk vooral bekend als de nieuwe tekstschrijver van André Hazes jr, maar schijnt zelf ook te zingen. Sterker nog: gisteren presenteerde hij in de Amsterdamse Jordaan zijn eigen album. En daar kwamen flink wat BN’ers op af, waaronder Danny de Munk, Gerard Joling en René Froger.

Thomas zegt af

Eigenlijk zou Thomas Berge ook van de partij zijn, maar hij is in opspraak omdat hij zijn gezin met twee piepjonge kindjes heeft verlaten. Een beetje een Rob Kemps-move dus. Erger nog: Thomas heeft dat al een keertje eerder gedaan; bij een andere vrouw heeft hij ook al een kind. Net wat Evert Santegoeds zegt dus: meer kinderen dan hits.

Wat vindt Billy ervan dat Thomas niet langs is gekomen? “Ik moet eerlijk zeggen: dat begrijp ik ook wel, want hij zal toch wel wat interviews over hem heen krijgen”, zegt hij in Shownieuws. “Ik heb hem gebeld en hij zei: ‘Pik, jongen, het moet lekker om jou draaien vandaag en niet om mij, dus geniet van je dag.’ Ja, en dat doen echte vrienden toch?”

Heel sympathiek

Thomas had natuurlijk vooral zelf geen zin in allerlei vragen van de pers, maar wilde ook de aandacht niet van Billy afleiden. “Dat is inderdaad sympathiek, want als hij daar vandaag was verschenen dan had niemand ooit het nog gehad over het feestje van Billy Dans. Dat heeft hij wel goed aangevoeld”, zegt showkundige Bart Ettekoven.

Dyantha Brooks vindt dat prijzenswaardig van Thomas. “Inderdaad. Chic gedaan.”

Wat zegt Wolter?

Wolter was wél op dat albumfeestje en hij vertelt dat hij zondag eigenlijk ook bij een feestje van Thomas zou zijn. “Maar we werden gebeld zaterdagavond door zijn meisje dat het feestje niet doorging. We dachten eerst dat er wat met dat kind aan de hand was, maar nu blijkt dus dat er iets anders aan de hand is.”

“Ik heb hem al gesproken, maar ja, ik vind het niet leuk. Ik vind het een heel trieste situatie. Voor allebei, hè? Ik heb net z’n manager gesproken en die zei dat het redelijk goed met hem ging. Maar je hebt twee verliezers en dan de kinderen nog”, zegt hij. Dan, recht in de camera: “Ik hoop oprecht, Chiel, dat het goed met je gaat, maar ook met je meisje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thomas Berge heeft nu al twee gezinnen achtergelaten. Denkt u dat hij aan een derde begint?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen