Thomas Berge voor het eerst met baard op televisie: ‘Vanwege corona’

Thomas Berge is gisteren voor het eerst op televisie verschenen met een baard. Althans, voor de kijker was die niet zichtbaar, maar van dichtbij zagen de Koffietijd-presentatrices hem wél.

Thomas Berge © RTL

Het eerste deel van het Koffietijd-interview met Thomas ging volledig over zijn baard en dat zal voor de kijker behoorlijk bevreemdend geweest zijn, aangezien die op televisie nauwelijks zichtbaar was. Kennelijk heeft de zanger wat blonde haartjes onder zijn kin en dat viel presentatrices Vivian Slingerland en Quinty Trustfull direct op.

Thomas-baardje

Vivian wilde er alles van weten. “Wat ik wel grappig vind: ik zie ineens een baardje zitten”, merkte ze op. Thomas: “O, dankjewel. Ik laat het groeien.” Vivian: “Hoe lang staat hij er al?”

Het heeft flink moeten groeien, antwoordde Thomas. “Ik moet wel zeggen dat ik er aardig voor gespaard heb. Je moet ook niet blazen, hoor, want dan is alles weer weg. Hahaha. Ja, maar ik dacht: ik laat hem lekker staan.”

De diepte in

Vervolgens ging het interview pas echt de diepte in. “En waarom dan?”, vroeg Vivian zich af.

Thomas: “Coronatijd. Dat maakt toch niet uit?”

Vivian: “Een beetje mans.”

Thomas: “Een beetje, ik weet het niet. Hij begon in een keer te groeien en ik laat hem lekker staan.”

Quinty en Vivian in koor: “Nou, het staat je goed.”

Thomas: “Dankjewel.”

Vivian: “Ik vind het altijd wel charmant zo’n baardje. Ja.”

Wallen

Het ging ook nog over Thomas’ wallen. Die heeft hij namelijk weg laten spuiten. “Dat had ik veel eerder moeten doen. Ik heb best wel snel van die ringen. Toen zei iemand: ‘Dat kun je toch even snel laten behandelen?'”

Het Koffietijd-optreden van Thomas ging overigens niet door. “Ik baal er echt van. Ik werd vanmorgen wakker en mijn stem liet me een beetje in de steek. Ik wil altijd wel presteren en ik verwacht heel veel van mezelf. Als ik niet kan leveren, dan moet je het gewoon niet doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u onzinniger?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen