Thomas Berge-juice blijkt te kloppen, ex bevestigt: ‘Vreemdganger!’

De zeer heftige juice over zanger Thomas Berge blijkt te kloppen nu de moeder van zijn kinderen zijn vermeende vreemdgaan bevestigt. “May God bless cheaters with cheaters.

Thomas Berge © RTL

Thomas Berge doet een Rob Kempsje: de zanger, wiens echte naam Chiel Ottink is, verlaat zijn gezin met jonge kinderen om de hort op te gaan met zijn nieuwe minnares. Even lekker geen poepluiers en verantwoordelijkheden meer. “Het klopt inderdaad dat het over is tussen Chiel en Elianne Zweipfenning”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Duizend stukjes

Wat is er volgens Yvonne aan de hand? “Ik heb een berichtje gelezen dat Elianne naar haar omgeving heeft gestuurd. Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen. Zij wilde graag vechten voor de relatie maar hij blijkbaar niet. 😳 Hij laat haar achter met een klein kindje en pasgeboren baby’tje, alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem.”

Zo voelt het voor haar op dit moment, aldus de juicekoningin. “Ze zegt in het berichtje dat haar hart in duizend stukjes is gebroken. 😞 Heel sneu!”

Ander in het spel

Thomas is de zoveelste vreemdganger, aldus Yvonne. “Ik ben zelf altijd idee dat als een man zoiets doet, dat er dan een ander in het spel is. Mannen zijn meestal niet zomaar van het alleen zijn, zonder nieuwe opties. Maar dat is slechts een vermoeden. Dat meestal klopt. En met ‘meestal’ bedoel ik ‘altijd’.”

Een spion van Yvonne: “Dat noem ik een slappe zak en geen echte vader. Iedere man kan vader worden. Maar weinigen een echte papa.”

Yvonne, die ooit een duet heeft opgenomen met Thomas, daarop: “Shout out naar alle papa’s die vechten voor hun gezin.”

Elianne bevestigt

Elianne bevestigt het vermeende vreemdgaan van Thomas. Ze heeft gisterenavond, nog tijdens de uitzending van Shownieuws waarin over hen gesproken werd, een story op Instagram geplaatst met daarin de wraakzuchtige tekst: “May god bless cheaters with cheaters.

Met dit berichtje lijkt ze Thomas voor te willen zijn, want zijn management zegt vandaag met een statement te komen. Privé-baas Evert Santegoeds analyseert in Shownieuws: “Hoe de sfeer is tussen de twee wordt al een beetje aangegeven met dit bericht wat aan duidelijkheid niet veel te wensen overlaat.”

‘Wat zonde zeg!’

Evert is zwaar teleurgesteld in Thomas. “Man, man, man, wat maak je er een puinhoop van. In december hadden ze een zoontje dat 1 werd, in januari van dit jaar is er nog een kindje geboren. Ze waren drie jaar samen, maar tijdens de zwangerschap kwam er al relatietherapie aan te pas en nu zou het dus allemaal over en uit zijn.”

Thomas is nu de nieuwe Rob Kemps. “Als je dan die foto ziet, denk je: wat zonde zeg. Die gozer werd in de markt gezet als de ideale schoonzoon, echt een zanger voor wie de wereld open lag en hij heeft er eigenlijk alleen maar één grote puinhoop van gemaakt en die lijkt vanavond alleen maar groter te zijn geworden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thomas Berge verlaat gezin met piepjonge kids voor een scharrel. Fout?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen