Alberto Stegeman bevestigt juice: ‘Ik ben van mijn stoel gevallen’

Alberto Stegeman bevestigt de juice dat hij tijdens een pokertoernooi van zijn stoel zou zijn gevallen. Het blijkt afkomstig van een betrouwbare spion. “Ja, ik klapte gewoon achterover.”

Alberto Stegeman © SBS 6

Overdag is hij tv-maker, maar ’s avonds zit hij aan rokerige pokertafels: Alberto Stegeman. De presentator verdient flink wat geld met dit casinospel. Zo won hij een paar jaar geleden bij een of ander toernooi nog een kwart miljoen euro. Af en toe blijkt het echter wel levensgevaarlijk te zijn, want hij is nu ontsnapt aan een gat in zijn hoofd.

Hoofdpijn

Alberto is afgelopen week lelijk ten val gekomen bij een pokertoernooi, vertelt een spion aan Reality FBI. Het juicekanaal heeft dat aan de presentator voorgelegd: “Hoi Alberto, we krijgen te horen dat je bij een pokertoernooi een ongelukje hebt gehad? Je bent met je hoofd tegen de rand van een tafel aangekomen? Bult, hoofdpijn?”

Het klopt inderdaad, geeft Alberto aan. “Haha, klopt. Stoelpoot viel in een gat en ik klapte achterover tegen een rand. Klein bultje, mag geen naam hebben. Geen hoofdpijn meer gelukkig. Levensgevaarlijk dat poker 😜”, grapt hij.

Folden

Alberto krijgt daarop een beterschapswens van het juicekanaal. “Haha, het leek even of je ging folden, maar je callde op het juiste moment. Beterschap!”

Het kanaal vat samen: “We kregen een tip over een ongelukje van Alberto Stegeman bij een pokertoernooi deze week. Gelukkig liet Mr. Undercover in Nederland weten dat alles in orde is.”

Instagram

Hier gaat het wel goed:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Alberto Stegeman een beetje passé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen