‘Alberto Stegeman en Kees van der Spek dissen Ewout Genemans’

Alberto Stegeman en Kees van der Spek sluiten hun tv-collega Ewout Genemans, die televisie maakt in hetzelfde genre, systematisch buiten. “Ze liken ook helemaal niets van Ewout, maar andersom wel.”

Kees van der Spek, Alberto Stegeman en Ewout Genemans © Instagram, RTL

De drie heren Alberto Stegeman, Kees van der Spek en Ewout Genemans hebben één ding gemeen: ze maken alle drie ontzettend hysterische televisie in hetzelfde genre. Waar Alberto en Kees elkaar goed liggen en regelmatig van gedachten wisselen, wordt Ewout behandeld als een melaats stiefbroertje, blijkt uit onderzoek van Media Inside.

Geen like voor Ewout

Het is volgens Media Inside-presentator Marcel van Roosmalen allemaal behoorlijk pijnlijk. “Wat heel erg opvalt bij deze drie is dat Ewout op de sociale media eigenlijk alles liket wat Kees en Alberto doen, maar andersom liken Kees en Alberto alleen maar dingen van elkaar en nóóit wat van Ewout. Dat valt echt op.”

Ewout reageert op alles wat Alberto en Kees doen, merkt Marcel. “Die vindt het allemaal prachtig. Dan denkt-ie: ooh, die uitdaging wil ik ook! Kijk, dit is allemaal geliket door Ewout en nóóit eens een likeje terug.”

Ewout mag niet mee

Alberto en Kees gaan ook heel vaak samen wat doen, weet Marcel. “Hier zitten ze samen in café De Avonden in Amsterdam-Oost, met de duimen omhoog (zie foto). Van: wij gaan lekker bier drinken met z’n tweetjes. Ze nodigen elkaar ook uit, gewoon op de sociale media, om bij elkaar te komen eten.”

En Ewout dan? “Ewout Genemans mag niet komen. Hij wordt buitengesloten.”

Heftig

Hoe dan ook: ze maken alle drie bijzonder dappere televisie, vindt zijn gast Leonie ter Braak. “Het moet heel heftig zijn voor deze heren om dat te doen elke keer, dat moment suprême waarop je iemand gaat ontmaskeren. Zo heeft Alberto Stegeman eens onthuld dat hij van tevoren altijd even moet poepen.”

Hè, bah! “Vlak van tevoren, van de zenuwen. Nu denkt iedereen altijd aan een poepende Alberto Stegeman, vlak voordat-ie…”

Instagram

Alberto en Kees, zonder Ewout:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen