Patty Brard hekelt Jeroen Pauw: ‘Nóóit meer met die man aan tafel’

Patty Brard is uitgenodigd om volgende week aan te schuiven in de talkshow van Jeroen Pauw, maar ze heeft direct geweigerd. “Ik wil nooit meer met die man aan tafel zitten.”

Patty Brard en Paul de Leeuw © SBS

We hebben Patty Brard regelmatig als sidekick bij Khalid & Sophie zien zitten, maar nu Khalid Kasem voorlopig met een zwart balkje voor zijn ogen op de bank zit en is vervangen door Jeroen Pauw, houdt de tv-diva het voor gezien. Althans: op avonden dat Jeroen presenteert, zullen we Patty daar echt nooit en te nimmer meer zien aanschuiven.

Vrouw achter Patty

Patty is jaren en jaren geleden, toen ze nog in de clinch lag met haar dochter Priscilla Nasi, te gast geweest bij Jeroen Pauw om een of ander programma te promoten. “Op een gegeven moment zegt hij tegen mij: ‘Wie is die vrouw achter jou?’ Ik denk: die vrouw achter mij? Ik denk: er staat een vrouw achter mij”, vertelt ze in Shownieuws.

Wie stond er achter haar? “Nou, het was een héle grote foto van Priscilla. Hij zei: ‘Weet je nog wel wie dat is? Hoe lang heb je die al wel niet gezien?’ En toen dacht ik: ik kan me nu laten verleiden om heel erg uit m’n slof te schieten, maar ik heb toen heel rustig gezegd dat ik daar was om een programma te promoten en niet om mijn privéleven te delen.”

Nooit meer aan tafel

Patty is sindsdien voorgoed klaar met Jeroen. “Dat heeft zó’n impact op mij gehad dat ik gewoon niet meer met die man aan een tafel kan zitten.”

Collega Bart Ettekoven: “Mensen weten niet wat voor impact dat heeft op livetelevisie. Je moet op dat moment beslissen: wat doe ik?”

Patty: “Buiten dat om: niemand weet hoe de situatie écht zit. Dat wordt in deze serie (over Patty op Videoland, red.) gelukkig wel duidelijk en ik denk dat een ieder zich dan nog wel eens achter de oren zal krabben.”

Uitnodiging van Pauw

Collega William Rutten vraagt zich af of Jeroen nog wel eens een poging doet om met Patty te spreken. “Ben je nog wel eens gevraagd om daar aan tafel te zitten?”

Patty: “Volgende week, maar ik ga niet. Hahaha. Nee, dat doe ik niet.”

Bart: “Ik vind het eigenlijk niks voor hem. Als nou iemand beschaafd is en niet van dit soort grappen houdt…”

Patty: “Sorry hoor, maar: ‘Kijk eens naar die vrouw achter je, ken je die?’”

Bart: “Daarom zeg ik: dat vind ik niks voor hem.”

Rug tegen de muur

Dyantha Brooks zou het sterk vinden als Patty juist wel zou gaan. “Patty, zou je het eigenlijk niet juist nu wel moeten doen, om ook hem te vertellen van: ‘Dat was voor mij zo een vervelend moment, dat ik eigenlijk met mijn rug tegen de muur werd gezet’?”

Patty: “Hij zei naderhand tegen mij van: ‘Sorry dat ik het zo moest doen hoor, maar ik moest die vraag wel stellen.’ Maar het gaat ook om de toon. Het is altijd de toon die de muziek maakt en dit was gewoon een heel nare toon. Ik weet dat onze vriendin Benedicte Ficq toen ook aan tafel zat en die zei tegen mij alleen maar dit: ‘Goed gereageerd.’”

Stroomversnelling

Het heeft gezorgd voor een vriendschap tussen beide dames, vertelt Patty. “Van daaruit ben ik heel erg bevriend geraakt met Benedicte en die heeft toen die hele situatie opgepakt, waardoor ik weer mijn moeder heb kunnen zien en de situatie met mijn dochter in een stroomversnelling raakte.”

Dyantha: “Dus het was ergens goed voor dat je daar zat die avond.”

Patty: “Precies, dus ik laat het zo.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard wil niet meer met Jeroen Pauw aan tafel. Hysterica?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen