Isa Hoes behoorlijk lelijk over Patty Brard: ‘Gewoon amateuristisch’

Isa Hoes begrijpt niet dat Patty Brard zo trots is op de dramaserie over haar leven. Ze heeft ernaar gekeken en vindt het allemaal erg ‘amateuristisch’ overkomen, aldus de actrice.

Isa Hoes en Patty Brard © SBS

De dramaserie over Patty Brard heeft behoorlijk slechte recensies gekregen van de landelijke kranten. Met name de Volkskrant heeft de productie echt helemaal de grond in geschreven en daar is de tv-diva verbolgen over. Wat vindt Isa Hoes ervan? “Ik ben er een beetje dubbel over”, zegt ze in haar podcast met Marc-Marie Huijbregts.

Minder geld

Isa is het eens met de heersende opinie dat de beelden van de vroegere Patty er prachtig uitzien, maar de beelden van de latere Patty erg cheap overkomen, een beetje TV Kantine-achtig. “De jeugd van Patty vond ik fijn om te zien en wordt fantástisch gespeeld door Holly Mae Brood. Zij is een soort van Patty”, zegt de actrice.

Ze vervolgt: “Ik vind het ook een soort van jammer dat zij niet de oude Patty kon spelen, want je voelt aan alles: zij is dit. Het is zo knap wat zij gedaan heeft. Ik vond het nieuwe stuk moeilijk, dus als ze naar nu gaan. Het is net of het geld op was; ik geloof dat ik dat ergens al las. Dat je denkt: of er veel minder tijd, moeite en geld ingestopt is.”

Amateuristisch

Het lijkt wel of dat deel gewoon niet gelukt is, aldus Isa. “Geen idee. Het ziet er ook anders uit, in mijn woorden bijna amateuristisch en niet Will Koopman-waardig. Het is moeilijk dat Eva van de Wijdeven haar speelt met een dikmaakpak en haar gezicht helemaal dik is, maar ze heeft natuurlijk heel dunne armen en benen. Dat vind ik lastig aan die serie.”

Co-host Marc-Marie ergert zich er vooral aan dat er in de serie continu sprongen in de tijd worden gemaakt. “Er is nergens tijd om even een scène uit te spelen of in het moment te zijn.”

Veel te saai

Marc-Marie had bovendien iets grappigers verwacht. “Ik vind het eigenlijk een beetje te saai voor Patty.”

Isa: “Het is te braaf.”

Marc-Marie: “Ja, het is zo braaf. Het mag wel wat grappiger. Het is braaf en gezapig. Ik gun haar een betere serie. Ik vind haar namelijk heel erg leuk. Ze is wel een dappere vrouw.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard jubelt bij positieve recensies, boos over negatieve recensies. Onprofessioneel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen