‘Theo Maassen na 27 jaar gedumpt door beste vriend: kláár mee!’

Theo Maassen is na 27 jaar gedumpt door een van zijn beste vrienden, meldt zijn ex-minnares Angela Degener. “Ik kwam hem toevallig tegen en hij zegt: ‘Ik vind het gewoon not done.'”

Theo Maassen © NPO

Wat een mazzel heeft Theo Maassen: er mag dan wel een 125 duizend woorden tellend bewijsstuk liggen, maar VPRO en BNNVARA gaan vrolijk met hem verder. Wie níet met hem verder gaat is een van zijn beste vrienden. Althans, dat stelt zijn ex-verloofde Angela Degener, een van de klokkenluiders in de zaak over zijn vermeende huiselijk geweld.

Gedoe met Theo

Hoe zit dit precies? Angela legt uit in een interview met Shownieuws: “Heel toevallig was ik gisteren met mijn hondje onderweg en kwam ik een van zijn beste vrienden tegen. Hij had me aangehouden en zei: ‘Hé, wat een gedoe met Theo.’ Hij was de beste vriend sinds 27 jaar met Theo.”

Het werd een hallucinant gesprek, aldus Angela. “Hij zei van: ‘Ja, ik heb met hem gebroken omdat hij grappen maakte over het slaan van zijn vrouw.’ En toen zei ik: ‘Huh, ja, op het podium maakt hij grappen, want hij maakt grappen over huiselijk geweld en ook over het slaan van vrouwen.’ ‘Nee, nee’, zei hij.”

In elkaar geslagen

Wat zei deze ex-bestie vervolgens? “Hij zei: ‘In onze privégesprekken maakte hij gewoon grappen over hoe hij zijn vrouw in elkaar heeft geslagen’, etcetera. Hij zegt: ‘Dat was voor mij gewoon not done.’ Toen heeft hij ook gebroken met Theo.”

Angela vervolgt: “Maar hij heeft totáál gebroken toen hij een keer bij Theo’s vrouw Joyce thuis kwam en zij vertelde over het geweld en dat hij haar een blauw oog had geslagen. Dat was voor deze persoon de grens van: ‘Ik verbreek de vriendschap na 27 jaar.’”

NSB’er

Privé-baas Evert Santegoeds benadrukt in Shownieuws overigens dat Angela niet degene is die de zaak bij hem aan het rollen heeft gebracht. “Deze Angela wordt door iedereen gezien als degene die de hele zaak naar buiten gebracht heeft bij mij. Ik moet echt zeggen: dat is niet het geval. We hebben pas in een later stadium contact met haar gezocht.”

Wie is het dan wel? Theo’s vrouw Joyce? Zijn ex-vriendin? Dat zegt Evert niet. “De bron zelf is al heel blij dat hem of haar niets wordt verweten en niemand vermoedt wie dat is. Angela is niet degene die het verdient om NSB’er genoemd te worden, zoals in VI regelmatig gebeurt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Theo Maassens carrière ooit nog hetzelfde zal zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen