Johan Derksen: ‘Wie wil er nou nieuws over po*pgaatje Isa Hoes?!’

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk en onnavolgbaar dat Isa Hoes de laatste tijd alleen nog maar over poep en klysma’s praat in haar podcast. “Het is gewoon non-nieuws!”, briest hij.

Isa Hoes en Johan Derksen © Instagram, SBS

Het gaat niet goed met de carrière van Isa Hoes. Ze had lange tijd een soort Rachel Hazes-achtige act rond haar overleden geliefde Antonie Kamerling, maar zelfs haar schoonbroer Albert Verlinde waarschuwde op een gegeven moment om daarmee te stoppen. Dat deed ze. En wat blijft er dan over? Een lege huls. Een doorgespoelde lege huls.

Doorgespoelde Hoes

Isa heeft na een of ander BN’er-crashdieet verschrikkelijk veel last gekregen van haar darmen en het leek haar een goed idee om in een of ander kliniekje een slang in haar achterste te stoppen om de boel door te laten spoelen. Er is geen enkel bewijs voor dat dat ook maar een béétje helpt, maar de risico’s zijn enorm; er is zelfs kans op overlijden.

Het ergste? Ze vertelt er uitgebreid over in haar podcast met Marc-Marie Huijbregts, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. En het staat niet op zichzelf. Een paar maanden geleden vertelde ze nog uitgebreid in diezelfde podcast dat ze niet twee, maar één keer per dag poept. Wat gaat er in het brein van dit soort BN’ers om?

Derksen vol onbegrip

Johan Derksen vraagt het zich ten zeerste af. Hij begrijpt er hélemaal niets van. “Die eeuwige rouwende weduwe, die Isa Hoes, slaagt er altijd weer in om met onzin in de publiciteit te komen”, briest hij in Vandaag Inside.

Hij vervolgt: “Dan gaat ze naar een kliniekje en daar doen ze dus een rubberslang in haar po*pgaatje en dan spoelen ze haar darmen met warm water door. En de Maagstichting of de Darmstichting hebben laten weten dat het heel ongezond is. Daar kun je van alles van krijgen.”

Piepkuiken

René van der Gijp vindt het absurd. “Maar hoe ver moet die er dan in? Praten we dan over een vinger of…”, giert hij. En over Isa’s co-host Marc-Marie Huijbregts: “Die kleine piepkuiken doet iedere avond een darmspoeling! Hahahahaha!”

Johan cynisch: “René, dit is een serieus onderwerp, want het effect is niet kinderachtig. Ze melden als effect dat de oude harde poep ook mee naar buiten komt. Nou, daar ben ik toch heel blij om dat die ook eruit is nu, hè?”

René: “Dat is wel lekker.”

Non-nieuws

Johan begrijpt echt niet wat zo’n Isa hoes bezielt. “Dat iemand zichzelf zo belangrijk vindt om dit soort non-nieuws naar buiten te brengen en dat er nog mensen zijn die dat noteren ook!”

Politiek verslaggever Sam Hagens: “En dat het dan nog in dit programma zit!”

Johan: “Nou, inderdaad. Je kunt het doortrekken!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Isa Hoes exhibitionistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen