Wilfred Genee: ‘Gordon liegt, het waren absoluut geen repetities’

Wilfred Genee begrijpt niet waarom Gordon steeds roept dat de beelden van zijn valse gezang slechts repetities zouden zijn. “Voor de duidelijkheid: het waren de echte opnames.”

Wilfred Genee en Gordon © SBS, RTL

Gordon schreeuwt moord en brand omdat hij kritiek krijgt op zijn valse gezang tijdens de presentatie van zijn nieuwe album. De man die jarenlang zangtalenten heeft afgekraakt in tv-shows als Idols en X Factor, duldt geen kritiek op zijn eigen zangkwaliteiten. Hij roept bovendien de hele tijd dat de beelden van zijn valse gezang afkomstig zouden zijn uit de repetities.

Leugenachtig

Dat is een leugen, reageert Wilfred Genee. “Voor de duidelijkheid: het waren de echte opnames. Hij roept steeds dat het de repetities waren, maar we hebben het nagevraagd bij Shownieuws en ze mochten echt niet bij de repetities zijn. Dit is gewoon de uitvoering”, benadrukt de presentator in Vandaag Inside.

Johan Derksen denkt dat Gordon gewoon geen goede zanger meer is. “Die Gordon zou niet door de audities van The Voice komen nu. Die zou helemaal niet door een voorronde komen. Als hij nu voor een jury een liedje moet zingen, zeggen ze: ‘Ga jij maar buitenspelen.’”

‘Doe dit niet!’

Tafelgast Job Knoester vindt dat Gordon tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen. “Denk je niet dat als hij die repetities doet, die Gordon, dat er een moment komt dat hij denkt: dit moet ik maar niet doen?”

Bargast Roxane Knetemann: “Ja, of dat er mensen zijn die dat zeggen.”

Johan: “Ja, de muzikanten en producers die erbij zijn moeten zeggen: niet doen jongen, je staat voor lul.”

Job: “Dat is toch zielig eigenlijk?”

Lege theaterzalen

René van der Gijp wijst op de slechte kaartverkoop van Gordon. “Weet je wat nou nog het rotte is? Dadelijk staat hij in lege theaterzalen en denkt hij dat het repetities zijn. Hahaha. Dan komt er na afloop iemand naar hem toe en die zegt: ‘Het is klaar!’ Hahahaha.”

Job vervolgens: “Ik vind het ook echt een beetje zielig, want ik denk serieus dat die man een patiënt is. Ik denk echt dat hij professionele hulp nodig heeft als je ziet hoe hij reageert op alles. Dat is toch zielig?”

Niet respectvol

Gordon is volgens Wilfred erg hypocriet. “Het gekke is: hij zegt van ons dat het niet echt respectvol is en laag bij de grond, maar het grappige is dan dat hij zelf interviews staat te geven over Gerard en z’n mottenballen en over Dries Roelvink. Hij doet het zelf!”

René: “Hij vindt het heerlijk om iemand te beledigen. Dat is toch leuk?”

Job: “Ik vind het wel grappig, maar incasseer dan ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

SBS-journalisten zeggen dat het géén repetities waren, Gordon beweert van wel. Wie gelooft u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen