Isa Hoes over vergelijking met Rachel Hazes: ‘Dan ken je me niet’

Isa Hoes vindt het niet leuk dat zij een jaar geleden op een gegeven moment met Rachel Hazes vergeleken werd. “Tsja, mensen mogen zeggen wat ze willen maar zij kennen me niet.”

Isa Hoes en Rachel Hazes © RTL

Je gunt het je ergste vijand niet: vergeleken worden met Rachel Hazes. Die vrouw is zó impopulair dat het gewoon niet meer te overzien is. Heel even dreigde begin vorig jaar hetzelfde te gebeuren met Isa Hoes. Zij en haar zoon hadden op een gegeven moment zóveel projecten over wijlen Antonie Kamerling op poten gezet dat het mensen de keel uit kwam.

Wat wil Isa?

De mensen begonnen Isa massaal te vergelijken met Rachel. Ze werd keihard aangepakt door VI en zelfs haar zwager Albert Verlinde gaf aan de kritiek wel te begrijpen. Uiteindelijk maakte Isa afgelopen zomer bekend dat ze na dertien jaar stopt met haar Rachel Hazes-achtige act. Staat ze daar nog steeds achter?

Het tijdschrift Beau Monde vraagt Isa welke kant ze op wil. “Afgelopen jaar is er een film uitgekomen over Antonie en brachten jij en je zoon ook een boek uit. Heb je nog de behoefte om verder iets te doen met het onderwerp rouw?”

‘Het is goed zo’

Isa wil haar overleden geliefde nu echt laten rusten. “Nee, het is wel goed zo. We hadden pech dat alles tegelijkertijd uitkwam. Het was veel en ik werd daardoor wel een beetje moe van mezelf. In die tijd werd ik de nieuwe Rachel Hazes genoemd. Tsja, mensen mogen zeggen wat ze willen maar zij kennen me niet.”

Zo’n belediging raakt Isa niet. “Wat mijn vrienden en familie vinden is het belangrijkst. Ik ga me nu lekker storten op acteren en zo veel mogelijk genieten van het leven.”

Modale man

Ook wil Isa graag een man vinden. Omdat dat maar niet lukt, heeft ze een echt datingbureau ingeschakeld. Ze heeft hen in elk geval gewaarschuwd om niet met een of ander modaal figuur op de proppen te komen. “Hij moet het financieel goed voor elkaar hebben. Daar ben ik inmiddels heel duidelijk in.”

Wat heeft Isa dan tegen de modale man? “Ik heb totaal geen zin om een man te onderhouden. Dat vind ik ook niet aantrekkelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zelfs met een datingbureau weet Isa Hoes geen man te vinden. Raar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen