Isa Hoes kotst op Bram Bakker: ‘Waar bemoei jij je eigenlijk mee?’

Isa Hoes ergert zich helemaal dood aan Bram Bakker. Ze vindt de verslavingsdeskundige en oud-psychiater echt veel te vrijpostig. “Waar bemoei je je mee? Wie ben jij eigenlijk?”

Isa Hoes en Bram Bakker © SBS, NPO

Bram Bakker is jarenlang actief geweest als psychiater en de roddelmedia vragen hem nog regelmatig om gedragingen van BN’ers te analyseren. Zo staat hij ook in de nieuwste Weekend, waarin hij als verslavingsexpert zijn mening geeft over het feit dat Dave Roelvink vlak na het afkicken een avondje heeft doorgebracht met Tino Martin.

Kritisch over Tino

Het is geen geheim dat Tino een drankorgel is en Bram vindt het daarom onverstandig. “Ik denk dat het te gewaagd is, te snel. Zéker in die eerste weken en maanden moet je de volle focus op je herstel hebben. Ik adviseer altijd dringend om die eerste periode veel naar bijeenkomsten van zelfhulpgroepen te gaan.”

Tino is eigenlijk de laatste waar je bij aan moet kloppen, legt Bram uit. “Ik ben er niet zo’n fan van dat bijvoorbeeld een Tino zich zwaar beneveld laat filmen. (…) Ik vind het niet het goede voorbeeld – of je nu Tino Martin heet of weet ik veel wie: doe het gewoon niet.”

Isa flink pissig

Isa Hoes begrijpt niet waar die man zich mee bemoeit, briest ze in de nieuwste aflevering van haar podcast. “Dit bedoel ik. Waar bemoei je je mee? Ken je die mensen, denk ik dan. Heb je toestemming gekregen om hierover te praten?”

Zelf heeft Isa ook een slechte ervaring met Bram. “Wat hij namelijk deed, want dat kan ik wel meteen even vertellen… Toen Antonie overleed, ging hij ontzettend… Er stond zó’n artikel in de Weekend of waarever, ‘dat ik mezelf wel tegen ging komen’. Dat je echt denkt: wie ben jij? Ik ken jou helemaal niet!”

Vrijpostig

Echt véél te vrijpostig, vindt Isa het. “Hij ging van alles vertellen wat de dood van Antonie allemaal met mij zou gaan doen. Ik dacht: ik heb die man nog nooit gesproken! Waar haal je het lef vandaan! Om over mij in een blad iets te gaan zeggen. Ja, ik vind dat echt verschrikkelijk…”

Ze besluit: “Bram Bakker, ik ben hem nog nooit tegengekomen, maar maak je borst maar nat!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Isa Hoes een aansprekende mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen