Gordon kan toch niet zonder Instagram: ‘Ben terug voor mijn fans!’

Gordon kan toch niet leven zonder Instagram. De geplaagde entertainer heeft ervoor gekozen om toch weer terug te keren op social media. “Puur om mijn fans op de hoogte te houden.”

Gordon © NTR

Het begint allemaal weer van vooraf aan: Gordon is terug op Instagram, hét platform voor mensen die lijden aan ik-zucht. Het wachten is op de volgende verloofde, de volgende break-up en de volgende Insta-pauze, maar voor nu is hij er in elk geval weer. En voor wie hij dat doet? Niet voor zichzelf, maar voor al zijn fans in heel Nederland.

Sterk genoeg

Heeft Gordon zijn aanwezigheid op Insta gemist? “Jazeker. Of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer, ja! Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme, niet meer kan delen zoals iedereen dat doet. Maar ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden dus kom ik vanaf vandaag weer online.”

Hij vervolgt op zijn Insta: “Puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed. Of ik bang ben voor de commentaren en of ik mij bang en onveilig heb gevoeld? Ja, maar kwaad mag nooit overwinnen. En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten.”

Zangcarrière

Goor gaat naar eigen zeggen geen privédingetjes delen. “Puur over mijn werk voor tv en mijn zangcarrière die opnieuw het licht heeft gezien!”

Inmiddels heeft Gordon al wel weer een selfie in zijn Insta-stories geplaatst die totaal niets te maken heeft met zijn carrière, maar selfies vallen kennelijk onder een andere categorie. Hij vertelt verder dat er een nieuw album aankomt. “Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven! Ik heb jullie gemist!”

‘Boeit niemand’

De reacties onder de post van Gordon zijn allemaal lyrisch, dus dat wordt gemodereerd. Op de reactiepagina van Shownieuws is iedereen heel gemeen. “Lekker belangrijk”, zegt Ben. En Jolanda: “Moet hij weer de aandacht?”

Johannes heeft helemaal geen zin in Gordons Insta-posts. “Graag weer retour, afzender onbekend.”

En Charlotte: “Terug naar de markt.”

Instagram

De Insta-post van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is terug op Instagram. Heeft u hem eigenlijk gemist?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen