Roxane Knetemann opeens veel minder vaak in VI: ‘Gecanceld?’

We zien Roxane Knetemann al een tijdje niet meer in Vandaag Inside. Wat is er met haar gebeurd? Is ze nog wel welkom bij de mannen van VI? “Nee, ze is echt niet gecanceld.”

Roxane Knetemann © SBS 6

Het valt op dat Roxane Knetemann al een tijdje niet meer is verschenen in de studio van Vandaag Inside, terwijl ze voorheen een zeer graag geziene gast was. Zijn de mannen van VI een beetje uitgekeken op haar? Of vinden ze al die wielerpraatjes toch een beetje saai? Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp geeft haar kijk op deze kwestie in Tina’s TV Update.

Waar is Roxane?

Het is Tina ook opgevallen. “Waarom zien we Roxane Knetemann niet meer zo vaak bij VI? Dat klopt. Roxane Knetemann zien we eventjes niet zo vaak meer bij VI, maar vorige week of twee weken geleden was ze er toch nog weer eventjes en dat heeft met het wielerseizoen te maken.”

Er is nu gewoon niet zoveel te kletsen over wielrennen, vervolgt ze. “Het wielerseizoen gaat nu weer van start zo’n beetje en dan zullen we haar heus wel weer heel veel zien bij VI en ook bij De Oranjezomer en bij die nieuwe talkshow van Hélène op zondag, De Oranjezondag. Daar zal ze ook zeker aanschuiven.”

Minder in de winter

Roxane heeft in de winter wat minder inkomsten uit VI. “Het klopt dat ze in de winter eventjes wat minder vaak te zien is. En ze zei ook – en dat kan ook een heel goede reden zijn – dat ze met iets anders heel druk is geweest. Ik vermoed eigenlijk dat zij ofwel ook een tv-programma gaat presenteren ofwel als kandidaat in een tv-programma te zien zal zijn.”

Tina doelt dan op een Wie is de Mol-achtig programma. “Of een ander reality-adventure-achtig-programma. Dat zou me niets verbazen, want dat zei ze zelf bij VI. We wachten het af, maar ik denk niet dat zij gecanceld is ofzo. Helemaal niet. Ik denk echt dat dat met het wielerseizoen te maken heeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Roxane Knetemann in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen