Rachel Hazes: ‘Of ik André jr. en Rox heb onterfd? Dat zeg ik niet…’

Rachel Hazes wil niet zeggen of het gerucht klopt dat zij André Hazes jr. wederom onterfd heeft en Roxeanne ook maar gelijk uit haar testament heeft gehaald. En daarmee zegt ze natuurlijk alles…

André Hazes jr., Roxeanne Hazes en Rachel Hazes © RTL, NPO, SBS

Er komt steeds meer gekkigheid naar boven over Rachel Hazes. Tijdens een van haar vele rechtszaken – ditmaal tegen haar vroegere beste vriendin Marieke van Beek – werd vorige week duidelijk dat ze André Hazes jr. een tijdje onterfd heeft. Ze wilde voorkomen dat zijn vriendin Monique Westenberg ooit van de erfenis zou profiteren.

Louis Vuitton-tas

Rachel bevestigt dat in gesprek met haar vrienden van Story, maar stelt dat het niet haar eigen idee was. “Dat was op aanraden van Marieke. Er wordt gedaan alsof ik anti-Monique ben. Laat ik vooropstellen: wij hebben geen goede start gehad. Maar Marieke heeft destijds op mij lopen inpraten.”

Dan citeert ze Marieke: “Dat zou ouwe Dré nooit gewild hebben, daar moet je vóór gaan liggen. Wil je dat zij straks met jouw Louis Vuitton-tas loopt?”

‘Het was haar idee!’

Het is haar aangepraat, zegt Rachel nu. “Ik heb me door Marieke laten leiden en André inderdaad onterfd. Ik heb naar Marieke geluisterd en nu gooit ze dat voor mijn voeten, terwijl het háár idee was! Ze vergeet daarbij te vertellen dat het later allemaal teruggedraaid is. Dat wist Marieke ook.”

Zo pijnlijk allemaal: zal André dit geweten hebben? Roxeanne heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het idee om André te onterven niet van Marieke af kwam: “Het idee dat de onterving bij Marieke van Beek vandaan zou komen is een AANTOONBARE leugen maar dat ben ik inmiddels gewend van mevrouw Van Galen.”

Teruggedraaid

Rachel vertelt aan de Party weer een andere versie van dit verhaal, namelijk dat ze het advies tot onterving van meerdere partijen kreeg: “Ik kreeg van alle kanten te horen dat ouwe Dré het zo niet zou hebben gewild: ik kreeg jarenlang alle bagger over me heen, terwijl zij met een dure Louis Vuitton-tas over straat zou lopen van het geld van de erfenis.”

En dat is natuurlijk wel vreemd: heeft Marieke het haar nou geadviseerd of heeft ze het zelf besloten op basis van adviezen ‘van alle kanten’? Hoe dan ook: “Toen heb ik junior inderdaad onterfd en Marieke op die plek gezet. Later is dat weer teruggedraaid.”

Nog steeds onterfd?

Inmiddels heeft Rachel ruzie met zowel André jr. als Roxeanne. Heeft ze die onterving intussen hersteld? “Dat heb ik toen hersteld, ja”, zegt ze in Story.

De verslaggever van dienst: “André is nog steeds gewoon erfgenaam?”

Rachel: “Dat zeg ik niet.”

De verslaggever: “Is Roxeanne nog steeds erfgenaam?”

Rachel: “Dat is toen hersteld. Toen stonden ze allebei weer in mijn testament. Meer zeg ik daar niet over.”

Oftewel: Rachel heeft haar beide kinderen onterfd. Kijken of er straks überhaupt nog wat te erven valt als Rox de bodemprocedure over de nalatenschap van haar vader doorzet…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen