‘Gordon niet welkom bij RTL tot psychiater hem genezen verklaart’

Rob Goossens denkt dat Gordon niet welkom is bij RTL tot een psychiater hem genezen verklaart, sneert de tv-kenner. “Ik denk dat ze echt giga geschrokken zijn van zijn interview.”

Gordon en Rob Goossens © RTL

Het is inmiddels wel duidelijk dat Gordon compleet de plank heeft misgeslagen met zijn comebackinterview aan Beau van Erven Dorens. Niemand zit meer te wachten op zijn geëmmer over die stukgelopen relatie met Gavin Rozario. En hij was wel héél erg eager om te vertellen hoe afschúwelijk en hoe verschríkkelijk het allemaal wel niet voor hem was.

Naar de psychiater

Gordon is maandenlang afwezig geweest, maar met één interview heeft hij de kans op een succesvolle terugkeer volledig opgeblazen. En een terugkeer van Joling & Gordon over de Vloer, waar de afgelopen weken veelvuldig over is gespeculeerd? Die kan hij volgens RTL Boulevard-ster Rob Goossens nu wel helemáál op zijn buik schrijven.

Rob wijst erop dat RTL zo’n terugkeer juist gisteren, de dag na het interview, heeft uitgesloten. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling allebei giga geschrokken zijn van de uitzending van gisterenavond en allebei zoiets hadden van: voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken.”

Gekromde tenen

Hoe heeft Rob gekeken naar dat interview bij Beau? “Met gekromde tenen, moet ik wel zeggen. Er zaten zóveel dingen in dit gesprek, waaronder die vermeende schizofrenie, waarop Beau tegengas had kunnen geven en dat niet deed”, vertelt hij in RTL Boulevard.

Hij vervolgt: “Het moment dat ik dacht: je moet geen tegengas geven, maar die arme man naar de dokter sturen, was toen hij begon over dat zwartste jaar uit z’n leven. Als je van een mislukt liefdesavontuurtje al het slechtste jaar uit je leven hebt, dan moet je naar de dokter en niet naar de sneeuw met Beau en Ruben.”

Gewoon lullig

Gordon vindt ook dat hij te hard is aangepakt in de media. Rob nuanceert dat: “Is hij nou echt zo aangepakt? De meeste mensen vonden het toch ook gewoon lullig voor hem dat het wéér mislukt in de liefde? Als je dan kijkt naar dat gewraakte interview met Gavin in de Privé, waar hij nu weer op terug kwam…”

Hij vervolgt: “Zó’n zwaar verhaal was dat nou ook weer niet. Gavin was best wel heel erg redelijk daarin, alleen hij noemde daarin onder andere dat hij bij The Sound of Music in slaap was gevallen en dat Gordon toen begon te schreeuwen. Ik vind dat als zulke dingen in een relatie gebeuren, je dat best na afloop mag vertellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie ziet u eerder aan voor een schizofreen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen