Tim Hofman ongemakkelijk op tv: ‘Of ik Khalid Kasem ga opvolgen?’

Tim Hofman lijkt serieus in de race om Khalid Kasem op te volgen als presentator bij Khalid & Sophie, al dan niet tijdelijk. Hij reageert héél vreemd op vragen daarover. “Jij wil een scoop, hè?”

Khalid Kasem en Tim Hofman © RTL

De tv-carrière van Khalid Kasem is plotseling tot stilstand gekomen nu uit onthullingen van het AD blijkt dat hij geen integere man is. Misschien leuk om bij SBS 6 een uitzendavond te vullen met Peter Gillis, maar niet om namens BNNVARA met een vingertje naar talkshowgasten te wijzen. En daar is Tim Hofman wél heel erg bedreven in…

Tim ontwijkt

Het is dan ook niet zo gek dat Renze Klamer gisterenavond in zijn talkshow vraagt of Tim in de race is om Khalid op te volgen. “Wat vind je ervan?”, vraagt de gastheer eerst over het nieuws over Khalid.

Tim wil zijn BNNVARA-collegaatje duidelijk niet afvallen. “Van wat?”

Renze: “Van dit nieuws.”

Tim: “Ja, wat moet ik daarvan vinden?”

Knappe scoop

Dan vervolgt Tim: “Ik denk dat het goed is dat het onderzocht wordt. En knappe scoop van het AD. Verder vind ik het niet heel collegiaal – het lijk is nog niet koud – om daarover te gaan zitten praten nu. Ik denk niet dat dat heel chic is. Maar als dat gebeurd is, dan moet je daarop acteren. En dat heeft de omroep ook gedaan, hè?”

Gaan we nu Tim & Sophie krijgen, in plaats van Khalid & Sophie? “Jij wil nu een scoop, hè? Dat ga ik ook niet hier aan tafel zitten bespreken. Ik heb nog een fors aantal jaar een contract bij BNNVARA.”

‘Je zegt geen nee’

Renze vindt het een opvallend antwoord. “Maar je zegt niet meteen ‘nee’? Ik dacht dat je over Op1 namelijk zei: ‘Ik weet niet of dat helemaal voor mij was.’”

Tim: “Die Op1 was niet helemaal voor mij, maar ik ben ook een paar jaar verder, maar ik heb ook nog een paar jaar, dus we zien wel waar het eindigt.”

Renze: “Oké.”

Tim denkt dat Renze uit is op een headline, lacht hij: “Nou, haal jij er lekker een kop uit als je dat wil.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman en Sophie Hilbrand op de late avond van NPO 1: aantrekkelijk vooruitzicht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen