Connie Witteman pislink op Story: ‘Ik krijg appjes tijdens crematie!’

Connie Witteman is wederom pislink op de Story. Ze neemt het sterverslaggever Nick Dijkman zéér kwalijk dat hij haar heeft geappt tijdens een crematie. “Dan hoor je on hold te gaan!”

Connie Witteman en Nick Dijkman © RTL

Ze zijn al jaren verwikkeld in een juridische strijd met elkaar: Connie Witteman en haar ex-partner Eugène van Dun – iets met vastgoed dat tijdens hun relatie is aangekocht. Story-sterverslaggever Nick Dijkman was vorige week aanwezig bij de zoveelste zitting en in het kader van hoor en wederhoor probeerde hij vervolgens om contact te leggen met Connie.

Connie op crematie

Nick heeft Connie vrijdagmiddag iets voor 14.00 uur een bericht gestuurd op WhatsApp. Daarin schrijft hij: “Hi Connie, hier Nick Dijkman van het weekblad Story. Belde je net, maar je nam niet op. Kan ik je op een later moment wel bereiken? Ik wacht de reactie af. Alvast bedankt. Gr. N.”

Anderhalf uur later, zo rond 15.30 uur, appt Connie terug: “Klopt want Ik ben op een crematie, wil je je vraag aub appen naar mij?”

En dat doet Nick vervolgens ook.

Nare overgang

Nick klimt ondanks die crematie in de pen. “Oh, gecondoleerd. Veel sterkte gewenst. Wat naar zeg… Wellicht een wat nare overgang nu, maar ik wil je wel graag de kans op een weerwoord bieden en hoop dat je daar gebruik van kunt maken. Ik zal mijn vragen even appen. Ze zijn wel persoonlijk van aard, maar daar ontkom ik in dit geval niet aan.”

Er volgen wat inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld waarom ze niet bij de rechtszaak was, welk bedrag ze na het overlijden van Hans Breukhoven uitgekeerd kreeg en waarom het maar niet tot een oplossing komt met Eugène. En: “Vroeg je na de breuk met Eugène twee horloges die je hem had geschonken terug? Zo ja: waarom?”

Al met al niet veel geks. Gewoon Story-materie.

‘Tot nooit meer!’

Nick geeft nog aan dat appen misschien veel tijd kost en verzoekt om even te bellen. Gisterenavond, vier dagen later dus, geeft Connie hem antwoord, maar dan wel publiekelijk. Ze schrijft op Instagram, naast een grote foto van Nick: “Nee hoor Nick, dat duurt wat mij betreft maar 3 seconden!! Dag Nick Nijman van de Story… Tot nooit meer!!”

Het is walgelijk, vindt Connie. “Lieve Insta-vrienden. ❤️ Kijk nou eens hoe brutaal ik weer word benaderd per app door interviewer Nick Nijman van het weekblad Story! Ik liet hem weten dat ik op een crematie was maar desondanks stuurde hij toch of ik de tijd ervoor wil nemen om zijn (brutale) vragen even te beantwoorden. 👀”

Beetje vals

Wat Connie in dat bericht aan haar volgers handig achterwege laat is dat Nick aanvankelijk helemaal niet wist dat ze op een crematie was. Zij lichtte hem daar dus over in en vroeg hem nota bene om even te appen in plaats van te bellen. Nick had weliswaar beter even een dagje kunnen wachten met zijn vragen, maar tegelijkertijd vroeg Connie er zelf om.

Connie vindt dat Nick gewoon uit zichzelf had moeten wachten: “Het is zeer ongehoord om mij jouw klaargemaakte vragen die je al bij de hand had op datzelfde moment direct op mij af te vuren, terwijl ik je laat weten dat ik op een crematie ben!! En jouw vragen zijn zo onbeleefd, die zou ik niet eens aan mijn beste vrienden durven te vragen.”

On hold

De societyster is echt des duivels op de crematiecrasher. “Nick, als ik jou app dat ik op een crematie ben, dan hoor jij gewoon even on hold te gaan staan en stuur je toch niet gelijk jouw onbeleefde vragen naar mij toe? Les 1: je had mij sowieso even met rust moeten laten en mij niet gelijk toch weer in mijn rouwmoment mogen storen!”

Het is niet de eerste keer dat Connie overhoop ligt met de Story. Drieënhalf jaar geleden was ze woest op Guido den Aantrekker en plaatste ze allemaal pislinke stories over hem. Een saillant detail is dat ze dik bevriend is met Privé-baas Evert Santegoeds, de aartsrivaal van Guido. Dat scheelt weer wat vuile was…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Story-journalist even had moeten wachten met zijn appje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen