Connie Witteman haalt live op tv uit naar Máxima: ‘Lampenkap’

Connie Witteman heeft live op televisie gehakt gemaakt van koningin Máxima en prinses Laurentien. Ze heeft de outfits van de dames compleet afgekraakt. “Wil ik nog niet als lampenkap!”

Connie Witteman © SBS

Het queerfestival Milkshake heeft niemand minder dan Connie Witteman gestrikt als openingsact en daar kwam ze gisterenavond over vertellen in Shownieuws. Ook na haar eigen item mocht ze blijven zitten in de uitzending, om mee te praten over de overige onderwerpen. Eén daarvan ging over koningin Máxima, die ergens naar toe is gegaan.

Vogelverschrikker

We zien Máxima op een of andere locatie uit de auto stappen in een blauw-geel tenue, met Laurentien naast haar in een wit-goud ensemble. Tussen hen in staat de koning van ons land: Willem-Alexander.

Nou, het ziet er níet uit, vindt Connie Witteman. Zij zegt aan de desk: “Ik vind haar echt de best geklede vrouw van Nederland, maar ik vind de rok van Máxima… Die zou ik nog niet als lampenkap in m’n kamer willen hebben. En die ernaast staat mag van mij in de tuin staan als vogelverschrikker.”

Heftige uitspraken

Laurentien als vogelverschrikker? Zo, dit soort woorden horen we niet vaak als het gaat over de koninklijke familie. “Ik vind het er niet uitzien. Ja, sorry. Je vraagt het aan mij. Vraag het dan niet aan mij. Ik mag hier nooit meer komen!”

Presentatrice Tooske Ragas: “Ik vond de kleuren wel mooi. Nog een keertje kijken?”

Connie: “Nou, dan mag jij het misschien van d’r lenen.”

Bak stront

Evert Santegoeds, die goed bevriend is met Connie, vindt dat een goed plan. “Dan eindigen we het positief.”

Connie realiseert zich dan dat ze behoorlijk tekeer is gegaan: “Ik krijg morgen een bak stront over me heen, maar ja, so be it.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen