Connie kotst op Guido: ‘Hij maakt Shownieuws kapot’

Granfluencer Connie Witteman heeft het weer eens op haar heupen. Na haar bizar felle aanval op Weekend-baas Bart Ettekoven, is nu zijn Shownieuws-collega Guido den Aantrekker aan de beurt. Dat is te volgen op Instagram. Guido is de baas van Story en daarin komt haar ex Eugène van Dun aan het woord. ‘Ex-vriend Eugène klaagt: ‘Connie is een slecht mens…’, luidt de kop. Het artikel is geschreven door journalist Nick Dijkman, maar ze neemt het Guido kwalijk.

Connie is volledig over de zeik. “Dit heeft hoofdredacteur Guido den Aftrekker goedgekeurd om in zijn blad te plaatsen“, briest ze.

Even later heeft ze het over zijn ‘rioolblaadje’. “Jij bent in staat om je vrouw voor een paar euro te verkopen op de markt.”

Vervolgens haalt Connie een artikel uit 2016 aan, waarin Guido aangeeft te stoppen met de roddelpers. “25/5/2016 staat er toch dat je zou stoppen? Lieg je ook zo tegen je vrouw?

Guido is getrouwd met Tiffany Curry, de zus van Adam Curry. Connie plaatst een foto van hen. “Tiffany (zus van Adam Curry) en Gideon den Aftrekker in betere tijden.

Connie vindt dat Guido en Story gewoon moeten zwijgen. “Persvrijheid; de vrijheid om leugens af te drukken zonder daartoe gedwongen te kunnen worden.

Ze denkt ook dat de kijkcijfers van Shownieuws zo laag zijn door Guido. “Daardoor zijn de kijkcijfers bij Shownieuws ook zo laag geworden, mensen haken af.

Overigens wordt ook showbizzjournalist Rob Vuurens door de mangel gehaald door Connie. Ze heeft een onvoordelige foto van hem in haar stories gezet en post de beledigingen die haar volgers over hem uiten. Ook Party-baas Chantal Braspenning wordt door haar afgemaakt.

Tussen al haar gescheld door laat Connie ook nog zien hoe ze aan het dineren is met Evert Santegoeds, de baas van Privé. Hem heeft ze wel in haar zak.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen