Connie kotst op Guido: ‘Hij maakt Shownieuws kapot’

Geplaatst op za 26 sep 2020 om 10:30

Granfluencer Connie Witteman heeft het weer eens op haar heupen. Na haar bizar felle aanval op Weekend-baas Bart Ettekoven, is nu zijn Shownieuws-collega Guido den Aantrekker aan de beurt. Dat is te volgen op Instagram. Guido is de baas van Story en daarin komt haar ex Eugène van Dun aan het woord. ‘Ex-vriend Eugène klaagt: ‘Connie is een slecht mens…’, luidt de kop. Het artikel is geschreven door journalist Nick Dijkman, maar ze neemt het Guido kwalijk.

Connie is volledig over de zeik. “Dit heeft hoofdredacteur Guido den Aftrekker goedgekeurd om in zijn blad te plaatsen“, briest ze.

Even later heeft ze het over zijn ‘rioolblaadje’. “Jij bent in staat om je vrouw voor een paar euro te verkopen op de markt.”

Vervolgens haalt Connie een artikel uit 2016 aan, waarin Guido aangeeft te stoppen met de roddelpers. “25/5/2016 staat er toch dat je zou stoppen? Lieg je ook zo tegen je vrouw?

Guido is getrouwd met Tiffany Curry, de zus van Adam Curry. Connie plaatst een foto van hen. “Tiffany (zus van Adam Curry) en Gideon den Aftrekker in betere tijden.

Connie vindt dat Guido en Story gewoon moeten zwijgen. “Persvrijheid; de vrijheid om leugens af te drukken zonder daartoe gedwongen te kunnen worden.

Ze denkt ook dat de kijkcijfers van Shownieuws zo laag zijn door Guido. “Daardoor zijn de kijkcijfers bij Shownieuws ook zo laag geworden, mensen haken af.

Overigens wordt ook showbizzjournalist Rob Vuurens door de mangel gehaald door Connie. Ze heeft een onvoordelige foto van hem in haar stories gezet en post de beledigingen die haar volgers over hem uiten. Ook Party-baas Chantal Braspenning wordt door haar afgemaakt.

Tussen al haar gescheld door laat Connie ook nog zien hoe ze aan het dineren is met Evert Santegoeds, de baas van Privé. Hem heeft ze wel in haar zak.

Foto: SBS
45 Reacties op “Connie kotst op Guido: ‘Hij maakt Shownieuws kapot’”


 1. Tim

  Die Guido kijkt serieus scheel, best zielig.

 2. Mark2

  Die vrouw is toch gewoon koekoek? Uit haar reactie en het posten van onvoordelige foto’s (doet ze vaker) blijkt wel dat ze niets meest prettige persoon van Amsterdam is.

 3. q8

  raar mens,
  en wat een plofkop, bbbrrr

 4. Tv man

  Ze is ook naar. Kijk maar eens op haar Instagram stories. De mensen om haar heen dienen puur en alleen als figuranten in hààr show. Ze gebruikt ze om over de rug van deze mensen leuk uit de hoek te komen. Bovendien moet iedereen zijn of haar plek weten, want wie betalen is bepalen. Drie keer gescheiden, ruzies met al haar exen en al haar kinderen en schoonzoon, maar nooit ligt het aan haar. En dan haar insta gebruiken in vuile oorlogen tegen de media. De media, het enige wat blijvend bleek in haar leven. Poor little rich GIRL.

 5. Robson

  Ze begint seniel te worden dat ouwe viswijf

 6. margriet

  Wat is het toch een verkrampte en vermoeiende aangelegenheid om als B.N’ er bekend te blijven. alle social media moet je in de gaten houden; wat wordt er over jou gezegd en wat laten ze van je zien. Vervolgens moet je er weer op reageren. Met altijd de achterliggende gedachte; “ uit het oog uit het hart”; doodsbang om in de vergetelheid te raken. Wat mij nog meer verbaasd is de grote massa mensen die al die bladen kopen en de roddelprogrmma’s op tv bekijken.

 7. GrijzePilion

  Hoe meer er van Talpa kapot wordt gemaakt, hoe beter.

 8. Televisieman

  Valse den Aftrekker is niet gay?? Dat is het nieuws voor mij uit dit artikel.

 9. Gerda

  Half dementerende Conny is woest op Shownieuws, vanwege dat ze geen plekje aan de desk kreeg.. Haar opzet mislukte enkele maanden terug..
  Blijkbaar heeft ze een bijbaantje nodig, om haar AOW aan te vullen.. Heeft ze nooit premie betaald voor een pensioen.. Dan is het geen vetpot inderdaad..
  Ik hoor niet anders, dan dat ze beslag legt op bezittingen van mensen, waar zij meent recht op te hebben..

 10. Corry Jankbal

  Waarom wil ze op haar leeftijd nog steeds alsmaar in de media / publiciteit komen?
  Wat heeft ze daarmee te winnen?

 11. Bart

  Guido, Bart en Ronald maken juist Shownieuws i.p.v. dat ze het verzieken.
  De enige reden om het programma soms te kijken als er toevallig terecht komt met het zappen.

 12. Pettie Fart

  Deze vrouw is de dorpsgek van haar eigen omgeving. Zij heeft praatjes voor 10 met haar uitgewoonde, opgeblazen varkens-anus dat voor een mond moet doorgaan, maar zelf is ze geen cent beter, het valse secreet. Het kapotmaken van haar [ex]mannen is haar grootste hobby.
  Eens een temeijer. altijd een temeijer!

  https://hollywoodhuizen.nl/ex-vriend-eugene-connie-is-een-slecht-mens-ze-probeert-me-kapot-te-maken/

 13. Lisa

  Wat is die Connie toch een vals oud wijf zeg.. Je zou denken dat ze na alle ellende wel een dikke huid heeft, maar niks is minder waar. De reactie van een influencer die net is begonnen.

 14. Gerda

  Shownieuws is leuker dan Boulevard is mijn mening..
  Maar dat is persoonlijk..
  Ik weet ook niet waarom ik het leuker vind…

 15. Yvette

  Ik vind Guido één van meer rationelere riooljournalisten. Die man is niet dom en durft afwijkende meningen te verkondigen.
  En Connie, tja, van oude mensen, de dingen die voorbijgaan.
  Jammer dat ze zo weinig gracieus ten onder gaat.

 16. Karbonade

  Voordat iedereen flauwe grappen gaat maken over het uiterlijk van Connie, ze is puur naturel.
  Geen botox, fillers, borstimplantaten of andere plastiche chirurgie.
  Dat zegt Connie zelf. Dus dan is het zo.
  Sommige vrouwen worden gewoon mooi oud…

 17. Eva

  Ach die Connie toch, vergeten waar ze vandaan komt, uit de Haagse goot. Je kan een meisje wel uit de goot halen maar de goot nooit uit het meisje.

 18. Tv man

  Misschien gewoon geouwehoer van een o u w e h o e r

 19. Kenny Boeijen

  Guido is Top

 20. J.J. de Koningh

  Deze vml prostituee had beter wat aan haar stem kunnen laten doen IPV dat enge hoofd laten volspuiten. Ik krijg altijd uitslag op hele vervelende plekken als ik haar hoor praten met dat hyperordinaire stemgeluid. Wat een vreselijk mens in ieder opzicht.

 21. Master Beer

  Als Connie Witteman komt te overlijden moet haar lijk eerst ontdaan worden van alle botox en chemicaliën voordat het de oven in gegooid wordt om een milieuramp te voorkomen.

 22. Angela’s man

  Connie is een monster geworden. Letterlijk. Ziet er niet uit joh.

 23. hhtje

  Opper Karen

 24. Smerig Zwijntje Geronimo

  Is Connie dan geen slecht mens?

 25. arthur

  Is die markt waar ze het over heeft toevallig dezelfde als waar ze zelf vroeger voor een paar gulden te huur was?

 26. Ikke

  Allebei niks, waardeloze personages, komen van de afdeling DOM!

 27. Lies

  Ik vindt connie een lief en een warme persoonlijkheid

 28. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Op die foto ziet Vanessa eruit als een oranjekleurige opblaaspop.

 29. Mark

  Guido is toch echt wel zo gay als de pest. Tenminste, hij komt heel verwijfd over, à la Evert Santegoeds en Bart Ettekoven. Volgens mij moet je ook een valse nicht zijn om zoveel riooljournalistiek te bekleden.

 30. Teuntje

  Plastic pop heeft teveel Botox en Siliconen in dr lijf golddiger ziet er toch niet meer uit hersenloos wijf

 31. Ellie

  Guido is juist de reden om naar shownieuws te kijken.

 32. Bep

  Connie moet een hele grote spiegel kopen. En wat ziet ze dan? Een vals , leugenachtig secreet.
  Ik vind het een hele nare vrouw.
  En Evert…… wat een gladjanus ben je toch.

 33. Brombeer

  @Master Beer, of om te voorkomen dat het crematorium ontploft.

 34. Rotterdammer

  Connie begint op een alien te kijken… vies veenlijk en zwaar gestoord!

 35. A.M.

  Wat een reacties, pfff. Ik vind Connie een lieve vrouw!

 36. Joop55

  Ik zou me als Guido zijnde er niks van den Aantrekken.

 37. Wil van Bil

  Die wandelende botoxbek opblaaspop is gewoon een vals kreng net als al die dozen die al die roddelprogramma’s presenteren.

 38. Andrew

  Mensen die jonger dan 50 jaar zijn weten volgens mij niet eens wie die oude heks is, de Connie met de vele achternamen :-)

 39. azijnzeiker

  Andrew maak daar maar 55 van, jeugd en te snel oordelen daar hebben ze een hobby van gemaakt. Niet dat ik Vanessa mag, maar ik ben oud genoeg om daar over te oordelen.

 40. Fidan

  Hier is het bewijs: teveel botox maakt dement!

 41. Conietje Zulver

  Ha die Connie ze is de voorgangster van Silvie Meis moet op Instagram horen hoe geweldig ze is. Heeft zelf niets berijkt geld gebruikt van mannen.om op de voorgrond te komen. Hoe vaak getrouwd hoe vaak mislukt. En dan die arme Hans van Breukhoven zowat in armoede aan zn eind gekomen. Maar ze heeft graag mond vol over een ander. Powervrouw hoor die Connie maar dan in de negatieve zin.

 42. BiroHeks

  Scheur positief de dag door met CONNIE
  IK VIND HAAR ALLES BEHALVE POSITIEF ER ZIT ALTIJD WEL IETS NEGATIEFS IN HAAR TEKSTEN

 43. Daan

  Beste Connie, het zijn niet mijn woorden maar die van jouw: 80 jaar hoeft niet van jou, hup op weg naar Zwitserland voor de pil van Drion, een schandalige uitlating destijds in jouw interview met Glossy. Ik moet er toch weer op een of andere manier aan denken als ik weer iets over je lees en met wie je weer in gevecht bent.

 44. AlexF

  tja je kan niet eens zijn met conny op een boel vlakken. Maar ze heeft wel gelijk.

 45. Jan

  Sommige vrouwen hadden misschien beter nooit geboren kunnen zijn…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.