Connie Witteman sloopt Gordon: ‘Stem net zo vals als zijn karakter!’

Connie Witteman haakt op een ongekend pittige wijze in op de commotie over het valse optreden van Gordon. Ze plaatst talloze Insta-stories waarin ze flink losgaat. “Ook een vals karakter!”

Connie Witteman en Gordon © RTL

De muzikale comeback van Gordon is veelbesproken, omdat hij bij zijn albumpresentatie nogal vals zong. De mannen van Vandaag Inside hebben hem historisch hard vernederd, door hem in ’s lands meest bekeken talkshow vierkant uit te lachen. Vooral tafelgast Albert Verlinde maakte het bont: die heeft Goor verbaal alle hoeken van de kamer laten zien.

‘Mot dat nou!’

Connie Witteman deelt nu, met als achtergrondmuziek de Gerard Joling-hit Twee Motten, een internetstemming waarbij mensen hun mening kunnen geven over het uitlachen van Goor in VI. Maar liefst 87 procent van de stemmers vindt dit begrijpelijk. “Dit is echt een heel treurige comeback”, is de optie waar zij voor kiezen.

Het is veelzeggend, vindt Connie. “MOT DAT NOU… GORDON 👀”, schrijft ze er groot bij. Ze verwijst naar Gerard, die wél nog steeds hits scoort en goed zingt. En uitgerekend over zijn hit Twee Motten heeft Gordon voor de camera van Shownieuws een valse opmerking gemaakt; dat hij niet meer met dat soort carnavalsmuziek door het land wil.

Net zo vals

Wat vindt Connie van het valse optreden dat Gordon gaf tijdens zijn albumpresentatie in een Amsterdamse kerk? “Weet je dat zijn stem helemaal bij zijn karakter hoort? Beter voor Gordon om ‘voor het zingen de kerk uit te gaan’ toch?”

Als een volger hem een ‘vreselijke man’ noemt, zegt Connie: “Helaas is innerlijke beschaving niet te koop anders zou hij nu straatarm zijn… Als je voor een dubbeltje geboren bent, zal je nooit een kwartje worden.”

‘Terug naar Dubai!’

Connie begrijpt niet waarom Gordon niet gewoon lekker in Dubai is gebleven. “Ik begrijp ook niet waarom hij terug naar Nederland is gekomen. Hij maakt met iedereen onterecht ruzie. Wees eerlijk, het was toch heerlijk rustig toen Gordon in Dubai woonde?”

Zó, dat liegt er allemaal niet om… Er is één BN’er die het aandurft om de pittige kritiek van Gordon te liken… Patty Brard!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman stelt dat Gordons stem net zo vals is als zijn karakter. Heeft ze een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen