Anna Nooshin onder vuur: ‘Waarom zit jij zo? Dit is echt onbeleefd!’

Anna Nooshin ligt onder vuur vanwege haar nonchalante zithouding tijdens een interview op YouTube. “Ze zit met beide voeten op haar stoel. Ik vind dat raar. Ik vind het onbeleefd!”, klinkt het.

Anna Nooshin © YouTube

Ze zit al jaren in de hoek waar de klappen vallen: Anna Nooshin. Eigenlijk kan ze vrijwel niets goed doen. Nu ligt ze onder vuur vanwege haar zithouding tijdens een interview met Farja Farvardin van Rumag TV. Dit vraaggesprek haalde een paar weken geleden het nieuws omdat Anna daarin keihard uithaalt naar de leugenachtige Maxime Meiland.

Voeten op stoel

Nu wordt Anna zélf onder vuur genomen en wel door LINDA.-columniste Stéphanie Hoogenberk. “Anna Nooshin werd geïnterviewd door een jongen. Ik weet niet precies wie hij is, maar dat filmpje zag ik op Instagram komen, waarin ze Martine Meiland ook beschimpt. Volgens mij wel terecht ofzo, maar goed”, vertelt ze in de podcast De Shitshow.

Stéphanie keek er met gevoelens van ergernis naar. “Anna Nooshin zit dan met beide voeten op haar stoel. Ik vind dat raar.”

Onbeleefd

Co-host Janneke van der Horst: “Ik vind dat ook heel raar. Heel onbeleefd.”

Stéphanie: “Ik vind het onbeleefd. Let er maar eens op. Heel veel vrouwen – dit is echt een vrouwending, dit doen mannen niet – gaan met hun beide voeten op de stoel zitten. Gehurkt dus. Lekker cosy. Dat je dat thuis op de bank doet… Maar ik ga toch niet op een terras zo zitten? Op het terras gaan ze ook zo zitten! Verschrikkelijk, doe even normaal.”

Niet normaal

Hollywood-ster Mila Kunis heeft zich hier ook schuldig aan gemaakt, en wel tijdens een videogesprek van haar en haar man Ashton Kutcher met de Oekraïense president Zelensky (zie foto beneden). Stéphanie: “Ik heb heel even naar die foto gekeken en wat ik toen zag vind ik niet normaal. Dat is dat ik zag dat Mila Kunis haar knie in beeld was.”

Ze zat dus met opgetrokken knieën op haar stoel, vervolgt Stéphanie. “Het irriteert me al in een normale situatie, maar het irriteert me nog meer in een situatie waarin je met de f*cking president van Oekraïne mag bellen en dat jij dan zo’n lousy houding aanneemt van: dit is even een spontaan belletje, en dat je dan met zo’n opgetrokken knie zit.”

Foto

De foto van Mila Kunis:

Podcast

De podcast van Stéphanie over opgetrokken knieën:

https://open.spotify.com/episode/65dXDXxUWfaHQset0IfyBf?si=1b337a5882b740de

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen