Patty Brard: ‘Waarom zit je nou te tongen met kerst, Rob Kemps?!’

Patty Brard begrijpt er he-le-maal niets van dat Rob Kemps met kerst weer zo’n provocerende foto met zijn liefje Stephanie Klaver heeft geplaatst. “Helemaal tongend. Doe eens rustig!”

Patty Brard en Rob Kemps © SBS, Instagram

Het imago van Rob Kemps ligt in gruzelementen. Niet zozeer omdat hij zijn gezin met jonge kinderen heeft verlaten, maar vooral omdat hij zijn nieuwe liefdesgeluk op een tenenkrommende wijze etaleert. We moeten continu allemaal zien waar hij en zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver naartoe gaan. Elke stap, elke zoen, álles moet op Insta.

Tongende Rob

Rob benadrukt ondertussen steeds dat Stephanie écht de liefde van zijn leven is, en dus niet de moeder van zijn kinderen, die thuis voor de opvoeding zorgt. Een relatiebreuk met een nogal egocentrisch randje, dus. “Hij is er niet beter van afgekomen, in elk geval”, merkt Patty Brard op in de Shownieuws van gisterenavond.

Het is volgens Patty onbegrijpelijk dat Rob ondanks alles dan tóch weer een tongende foto plaatst met kerst. “Maar het grappige is dan… Het heeft wel wat imagoschade opgeleverd, maar dan is het nu kerst en dan worden er toch weer foto’s gepost alsof Stephanie Klaver een soort van Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde…”

‘Doe even rustig!’

Patty denkt dat Rob heel erg wil uitstralen dat hij helemaal niets geeft om de kritiek. “Wéér van: zo, kijk eens, ik durf het en het maakt mij niet uit wat jullie zeggen! Doe even rustig! Laat even een kalkoen zien.”

Collega Bart Ettekoven: “Ja, of maak een leuke foto met je kinderen.”

Patty: “Ja, weet ik veel wat je doet.”

Beetje heftig

Bart vindt het gedrag van Rob gewoon not done. “Hij plaatste ook redelijk snel na die breuk zo’n foto met de tekst: ‘De liefde van m’n leven’, ofzo. Dat zijn altijd wel heel pijnlijke dingen. Ik denk ook dat het gevoel voor timing niet helemaal lekker was. Ze hadden net dat kind gekregen.”

Patty: “Ik vind het ook altijd een beetje heftig. ‘De liefde van m’n leven’… Als je wat ouder wordt, dan begrijp je wel dat er een aantal liefdes van je leven langskomen hoor…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op foto's waarop Rob Kemps en Stephanie Klaver tongen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen