Rachel Hazes viert kerst met door André ontslagen manager: ‘Trots’

Rachel Hazes doet ijverig haar best om aan iedereen te bewijzen dat ze het toch echt Heel Erg Leuk heeft deze kerst. “Ik wil echt nooit meer naar huis”, roept ze vanuit de Harbour Club.

Rachel Hazes en Ricardo Klaverdijk © Instagram

Je kinderen willen je niet meer zien, je kleinkinderen kríjg je niet meer te zien, je eigen zus is er ook al klaar mee… Tja, wie blijft er dan nog over om kerst mee te vieren? Je manager. Rachel Hazes heeft haar eerste kerstdag doorgebracht met haar belangenbehartiger Ricardo Klaverdijk, die eerder dit jaar nog keihard werd ontslagen door André Hazes jr.

Wereldavond

Er is Rachel kennelijk heel veel aan gelegen om te bewijzen dat ze het ook zonder haar familie hartstikke leuk heeft met kerst. Ze heeft gisteren met haar manager en een hele groep mensen aan tafel gezeten in The Harbour Club en daar wel zés Instagram-foto’s van geplaatst. Haar zes Insta-foto’s plaatste ze in een tijdspanne van twee maanden (!).

Een hele Insta-tsunami dus. Óf Rachel is ervan geschrokken dat ze eindelijk weer eens een leuke avond had óf Rachel wil iets héél erg duidelijk maken aan haar kinderen. Iets in de trant van: ik mis jullie geen seconde. “En we gaan nog niet naar huis! 🎄”, staat er bij haar foto’s. “Nooit meer naar huis🥂. Wat een wereldavond!”

Ontslagen manager

Het zal in ieder geval een signaal zijn van Rachel aan haar zoon André jr. dat zij de slag om hun, tot voor kort, gezamenlijke manager heeft gewonnen. André dwong Ricardo Klaverdijk om te kiezen voor hem of haar, maar hij weigerde die keuze te maken en besloot toen om hem te ontslaan. Nu zit hij definitief in kamp-Ras.

André zei erover in zijn docu: “Ik stuurde een appje aan Ricardo van: ‘Besef jij je heel goed dat door dit soort dingen er een kans bestaat dat ook mijn moeder en ik ooit in een rechtszaal komen te staan?’ Omdat ik dit niet accepteer. En: ‘Je hebt twee kanten in een rechtszaal. Aan welke kant ga jij zitten?’ Daar kon hij geen antwoord op geven.”

Loyaliteit

Het is maar goed dat André er uiteindelijk voor heeft gekozen om deze Ricardo de deur te wijzen, want het is nogal duidelijk waar zijn loyaliteit ligt als het daadwerkelijk tot een rechtszaak komt. Waar? Bij de kassajuffrouw van de lucratieve Holland Zingt Hazes-concerten. En de bijbehorende gratis dinertjes in The Harbour Club.

De talloze Insta-filmpjes van Rachel kunt u bekijken op haar eigen pagina.

André en Rox

André viert kerst met zijn Monique Westenberg:

En Rox heeft een liedje gezongen in de kerstspecial van Maestro:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na talloze ruzies: Rachel Hazes viert nu kerst met haar manager. Sneu of gezellig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen