Vijftig Jumbo-medewerkers in zaal Glennis Grace: ‘Met alcohol op’

Glennis Grace is onverwacht oog in oog gekomen met een groep van vijftig Jumbo-medewerkers. Het leidde tot spanningen. “Je weet nooit hoe ze reageren met een paar wijntjes op.”

Glennis Grace © RTL

Het leven van een aantal Jumbo-medewerkers zal nooit meer hetzelfde zijn na de traumatische gebeurtenissen op 11 februari 2022. Glennis Grace besloot toen om met een hele gang het filiaal in de Amsterdamse Jordaan te bestormen en dat heeft bij flink wat mensen littekens achtergelaten. De krassen op de vloer verraden nog altijd wat daar is gebeurd.

Vijftig medewerkers

Hoewel het voor Glennis haar dichtstbijzijnde supermarkt is, is het maar goed dat ze daar een winkelverbod heeft gekregen. Maar wat horen we nu? Heeft ze laatst opgetreden voor een ploeg van maar liefst vijftig Jumbo-medewerkers? Ja, die bleken in de zaal te zitten bij haar dinnershow Grandeur.

Marc Forno, die als producent betrokken is bij de dinnershow, bevestigt het verhaal. “Ik was op een specifieke dag wel een beetje bang, omdat ik wist dat er een groep van vijftig medewerkers van de Jumbo naar ‘Dinnershow Grandeur’ kwam. Ze hadden geboekt voordat bekend was dat Glennis bij ons zou optreden”, zegt hij in de Party.

Paar wijntjes op

Dus de Jumbo boekt kaartjes voor een dinnershow en dan krijgen ze opeens Glennis voorgeschoteld? Wilden ze nog wel komen? “Ik heb de groep laten bellen om te vragen of ze er een probleem mee hadden dat Glennis er was, maar dat was niet het geval. Het was een andere Jumbo-vestiging, die gewoon een leuk avondje uit gingen met collega’s.”

Toch was Marc wel een beetje nerveus. “Diep vanbinnen weet je nooit hoe mensen na een paar wijntjes reageren, maar ze waren aan het dansen. Het ging fantastisch, Glennis zong de sterren van de hemel. Ze is echt geweldig.”

Financieel fiasco

Marc was wel een beetje nerveus over het binnenhalen van Glennis. “Ik was wel benieuwd hoe het publiek erop zou reageren; namen we een financieel risico of niet? Maar zoals ik al zei: het publiek heeft super gereageerd, de zaal zat helemaal vol.”

Hij besluit: “Ik kan alleen niet zeggen of dat door Glennis komt of omdat de mensen sowieso naar Dinnershow Grandeur wilden komen. Wat het ook is, ik ben er in ieder geval heel blij mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Glennis Grace een glorieuze comeback in 2024?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen