Roxeanne Hazes wél populair, zorgt voor tv-record: ‘Miljoen kijkers!’

Roxeanne Hazes is in tegenstelling tot haar verguisde moeder Rachel en haar egocentrische broer André jr. wél populair. Sterker nog: ze zorgt voor recordcijfers. “Wow, een miljoen kijkers!”

Roxeanne Hazes © NPO

Niet bij álles wat de naam Hazes draagt luidt boegeroep. Roxeanne Hazes, die geen contact meer heeft met zowel Rachel als André jr., is namelijk wel populair. Ze was vorige week dinsdag te gast in de populaire boerderijshow van Raven van Dorst, samen met Nikkie de Jager, en die aflevering blijkt nu gewoon alle programmarecords te hebben verbroken.

Rox-record

Tina Nijkamp, de gezaghebbende kijkcijferautoriteit van Nederland, vindt het een mooie opsteker voor Roxeanne. “Een hele grote kijkcijfertaart voor Raven van Dorst en het team. Een kijkcijferrecord voor de start van het nieuwe seizoen Boerderij van Dorst: 1,059 miljoen kijkers voor de aflevering met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager.”

Ze vervolgt op haar in Hilversum veel gelezen analysekanaal: “In tegenstelling tot André en Rachel zijn we als kijkers blijkbaar nog lang niet Roxeanne-moe. Raven scoorde nooit eerder boven de miljoen. De best bekeken aflevering tot nu toe was die met Douwe Bob en Katja Schuurman op 12 juni 2022 met 970 duizend kijkers.”

Slecht nieuws

Is er ook nog slecht kijkcijfernieuws? Ja, voor niemand minder dan Peter Gillis. “Zeer opvallend is de achterblijvende score van Massa is Kassa. Onder andere door de rechtszaken lijkt de Gillis-magie verder weg dan ooit: een matige 696 duizend kijkers. Niet eens bar slecht, maar niet goed genoeg voor een nieuw seizoen.”

Er gaan al langer geruchten over het einde van Massa is Kassa. “Ook omdat SBS 6 het door VI en Urk en Chateau Meiland niet meer echt nodig heeft. Frans Klein gaat hiermee stoppen denk ik. Denk laatste seizoen voorlopig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u als u Roxeanne Hazes was je achternaam laten vallen? Dus gewoon 'Roxeanne'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen