Dave Roelvink oneerlijk over relatiebreuk? ‘Dit zit ietsje anders’

Dave Roelvink laat de mensen behoorlijk schrikken. Vlak na de terugval in zijn cocaïneverslaving maakt hij de relatiebreuk met zijn vriendinnetje Jazzlyn bekend. “Dit zit echt anders.”

Dave Roelvink © Instagram

Het traditionele gezinsleventje van Dave Roelvink is in één klap voorbij. De zoon van Dries Roelvink bleek eind september toch weer aan de drank en cocaïne te zitten, ondanks dat hij een kindje van 2 heeft. En nu, vlak na zijn terugkeer uit de afkickkliniek, blijkt zijn relatie met Jazzlyn op de klippen te zijn gelopen.

Gezin uit elkaar

Dave heeft het nieuws gisteren bekendgemaakt via Instagram. De breuk is volgens hem definitief. “Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie. 💔 Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben.”

Hij vervolgt: “De belangrijkste reden voor het beëindigen van onze relatie is dat we beiden al een tijdje het gevoel hebben dat we eigenlijk alleen nog bij elkaar zijn voor onze zoon. Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft, want mijn ouders zijn vroeger ook puur voor mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven.”

Standaardriedel

Hebben de twee bonje met elkaar? Nee, meent Dave. “Nu het standaardriedeltje dat we goed uit elkaar zijn gegaan. Maar dat is wel echt wat de situatie is. Gelukkig is er geen ruzie en hebben we samen deze pijnlijke beslissing in goed overleg genomen.”

Hij vervolgt: “We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling. Verder werk ik dagelijks nog hard aan mijn herstel en focus ik mij nu in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie.”

Apart van elkaar

Er is volgens het juicekanaal Juice Channel toch echt meer aan de hand. “Het standaardriedeltje kon hij beter achterwege laten. Bronnen melden aan ons dat de twee al een tijdje uit elkaar zijn en zelfs apart van elkaar wonen.”

Dave en Jazzlyn zijn helemaal niet in goede harmonie uit elkaar gegaan, meent het kanaal. “We hebben vernomen dat de reden van de breuk grotendeels te maken heeft met de vreemdgaan-praktijken van Dave. Echt sneu voor haar, maar weer zo typisch. Een dj die tijdens zijn boekingen de een na de ander versiert…”

Wat zegt Evert?

Wat zegt Privé-baas Evert Santegoeds, die een warme band onderhoudt met Dries Roelvink, ervan? “Het was de laatste tijd natuurlijk best een beetje stil rondom Dave. Vaak is dat een goed teken – in zijn geval zeker – maar niet in alle gevallen. Dit kwam wel redelijk verrassend”, zegt hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Ik moet erbij zeggen dat de breuk drie weken geleden al heeft plaatsgevonden. Ze hebben het pas bekendgemaakt toen ze zelf aan het idee gewend waren en hun nieuwe levens hadden georganiseerd met twee huizen. Ook de familie heeft al aan het idee kunnen wennen en dat was wel even nodig.”

‘Het klopt wel’

Evert stelt dat Dave helemaal niet liegt. “De reden die hij opgeeft schijnt echt wel te kloppen, van: je bent alleen maar voor het kind bij elkaar. Ook al is dat jongetje pas 2, het heeft weinig zin om dat te doen.”

Hij besluit: “Ik vroeg aan Dries: ‘Heb je niet het idee dat hij een terugval zal krijgen door dit?’ ‘Nee’, zegt Dries. ‘Juist door de gezamenlijke beslissing zou dat wel eens mee kunnen vallen.’ We gaan het in het nieuwe jaar wel zien.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dave Roelvink weer vrijgezel. Zit binnen no time weer aan de snuif?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen