Johan Derksen: ‘Ja, logisch dat Gordon wil, die wordt uitgekotst!’

Johan Derksen denkt dat een eventuele comeback van Joling & Gordon over de vloer vooral in het belang zou zijn van Gordon. “Dat hij wil, begrijp ik wel, want iedereen kotst hem uit!”

Gordon en Johan Derksen © MAX, SBS 6

Gerard Joling heeft de hardnekkige geruchten over een comeback van de legendarische tv-show Joling & Gordon over de vloer ontkracht. Volgens Johan Derksen heeft de entertainer er ook helemaal niets mee te winnen en is het vooral Gordon die dit wel kan gebruiken. Hij is met bonje vertrokken na zijn lucratieve jaren bij Talpa.

Uitgekotst

Er is er maar één die hier beter van zou worden, aldus Johan. “Ze zijn natuurlijk samen heel vermakelijk en dat Gordon het wil, dat begrijp ik wel, want die is uitgekotst door de hele wereld”, zegt hij in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Maar als Gerard het doet, dan doet hij het niet omdat hij Gordon zo leuk vindt, maar dan doet hij het ordinair voor de poen. En dat kan een goede reden zijn als je heel hebberig bent, zoals ik.”

Solidariteit

Als Gerard tóch weer in zee gaat met Gordon, dan zou Johan dat ook wel weer begrijpen. “Ik kan hem niks kwalijk nemen. Wij vechten elkaar hier al twintig jaar de tent uit en de hoogte van het contract houdt de solidariteit in stand.”

En loopt René van der Gijp warm voor een comeback van Geer en Goor? “Geer en Goor? Mwoah. Ja, waarom niet?”

Story-baas Guido den Aantrekker gelooft weinig van Gerards ontkenning. “Als je in Hilversum zegt: ‘Er is niks aan de hand!’, dan is het meestal een keiharde bevestiging. Stelligheid heeft ook zijn duur. Wat ook de mannen van VI zeggen: als er maar genoeg geld geboden wordt, kan alles in Hilversum.”

Spoor van ellende

Guido denkt hoe dan ook niet dat Gordon nog een vast tv-contract krijgt. “Hij heeft natuurlijk… Nou, ik wil niet zeggen ‘een spoor van ellende achtergelaten’, maar hij heeft natuurlijk toch… Er hangt natuurlijk altijd een rellerige sfeer rond Gordon. Ik kan me voorstellen dat een serieus tv-bedrijf graag met hem samenwerkt, maar dan gewoon met project.”

Hij vervolgt: “Je kunt hem gewoon inhuren per uitzending of serie. Ik denk niet dat er nog één omroep eerlijk gezegd, die zich nog voor een paar jaar aan hem gaat verbinden. Óf hij moet zich de komende jaren zó anders gaat gedragen.”

Karaktermoord

Dat lijkt er niet in te zitten. Er zijn nu alweer voorstukjes te zien van een interview bij Beau van Erven Dorens waarin hij klaagt over ‘karaktermoord’. “Dat zou natuurlijk over heel veel mensen kunnen gaan. Hij heeft eigenlijk met iedereen die ademt in zijn omgeving ruzie gehad”, aldus Guido.

Gaat het niet over die ruzie met Evert Santegoeds? “Ja, maar daar is hij denk ik niet de enige in. Ik heb geen idee wie hij daarmee bedoelt. Nogmaals, wat ik ook zeg: hij heeft gewoon met iedereen ruzie gehad, met mij ook, dus ja… Het kan iedereen zijn.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen