Tom Egbers definitief vervangen: is zijn pensioen nu al begonnen?

Tom Egbers zien we nooit meer de samenvattingen van het Eredivisievoetbal presenteren, want de NOS heeft zijn definitieve opvolger gepresenteerd. Is zijn pensioen nú al begonnen?

Tom Egbers © NOS

Het lijkt erop dat de affaire die Tom Egbers zeventien jaar geleden had met een 26 jaar jongere stagiaire hem definitief de das om doet. Toen de romance stukliep zou hij zijn begonnen met haar te pesten en te intimideren. En nu staat hij al acht maanden op non-actief. Een terugkeer? Dat lijkt er mogelijk nooit meer van te komen.

Definitief vervangen

Tom is definitief vervangen als presentator van NOS Studio Sport Eredivisie. Gert van ’t Hof is vandaag benoemd tot zijn definitieve opvolger. “En analist Leonne Stentler voorziet de Eredivisiesamenvattingen van voetbalanalyses en andere interessante inzichten”, meldt een woordvoerder van de omroep.

Nergens in het persbericht van de NOS wordt de naam van Tom genoemd. Alsof hij nooit heeft bestaan. “Tom Egbers zien we NOOIT meer terug bij de Eredivisiesamenvattingen op zondag 19 uur. Hij lijkt dus definitief van het programma afgehaald”, concludeert tv-kenner Tina Nijkamp op haar analysekanaal.

Ooit nog op tv?

Het opvallende is dat Tom nog wel op de website van de NOS staat. “Komt hij ooit nog terug op tv? Of was dit het dan?”, vraagt Tina zich af, wijzend op het feit dat de presentator bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Mogelijk is hij nog te zien tijdens het EK Voetbal 2024, aldus Tina. “En dan zal Tom dus wel met pensioen gaan. Hij wordt volgend jaar 67.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tom Egbers lijkt nooit meer terug te keren bij NOS Studio Sport. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen