Katja Schuurman loopt pissig weg bij RTL Boulevard: ‘Ze stond op’

Het blijft voor Katja Schuurman lastig om de pers te woord te staan nu haar ex-geliefde op het punt staat om in de bak te belanden. “Ze is echt gewoon opgestaan bij RTL Boulevard.”

Katja Schuurman en Thijs Römer © SBS, RTL

Ze willen wél hun handel promoten, maar níet praten over onderwerpen die gevoelig liggen: BN’ers. Er zijn twee vrouwen die heel erg veel last hebben van hun relatie met de omstreden acteur Thijs Römer. Naast zijn laatste ex-geliefde Igone de Jongh is dat natuurlijk ook Katja Schuurman, die een dochtertje met hem heeft.

Gespannen sfeer

Katja heeft zich tot nu toe heel erg summier uitgelaten over de misbruikzaak waarin Thijs veroordeeld is en daarom laten de media haar niet met rust. Elke keer als ze ergens voor een camera staat, kan ze natuurlijk verwachten dat de verslaggever van dienst ook wat wil weten over haar foute ex-vent.

Van de week was er ook een persdingetje voor een of andere film, waar Katja talloze interviews gaf. Ze was eveneens te zien in RTL Boulevard en na afloop gaf Luuk Ikink in de studio al aan dat er een ‘gespannen sfeer‘ hing tijdens het gesprekje. De concullega’s van Shownieuws verklappen nu wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Katja opgestapt

Bart Ettekoven, een van de sterren van Shownieuws, klapt uit de school. “Ze wilde er niet over praten en dat begrijpt iedereen. Iedereen heeft het natuurlijk wel geprobeerd op deze persdag. Wij ook, maar ze zegt: ‘Daar wil ik gewoon niks over zeggen.’”

Hij vervolgt in de showrubriek op SBS 6: “Bij Boulevard is ze zelfs opgestaan toen zij door gingen vragen over haar ex-man Thijs Römer, waar ze natuurlijk negen jaar mee getrouwd is geweest en dochtertje Sammie mee heeft, maar daar wilde ze helemaal niks over zeggen.”

Statement

Katja gaf in de zomer aan dat ze er altijd voor Thijs zal zijn. “Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te (blijven) dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter.”

Vooralsnog heeft ze het bij dat statement gehouden. “Dat begrijpt ook iedereen”, besluit Bart.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman hekelt vragen over Thijs Römer. Logisch dat ze die vragen krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen