Schoonzus Rob Kemps maant Revu om positief artikel te schrijven

De nieuwe schoonzus van Rob Kemps waakt over zijn onder druk staande imago. Ze maant Nieuwe Revu om een positief artikel over hem te schrijven. “Let’s spread more love.

Rob Kemps en Stephanie Klaver © Instagram, SBS

Het is geen geheim dat de nieuwe schoonfamilie van Rob Kemps een tikkie ordinair is. Zijn nieuwe schoonouders begonnen in de lente zelfs juicekoningin Yvonne Coldeweijer uit te schelden. Zij zijn er hartstikke trots op dat hun dochter Stephanie Klaver een BN’er aan de haak heeft geslagen en wensen geen negatieve berichtgeving.

Positief artikel

Boze tongen beweren dat niet alleen ma Klaver, maar ook de semi-bekende zussen van Stephanie een klein tikje van de molen hebben gehad. “Die hele familie spoort niet en is enorm ordinair. Ik begrijp niet wat zo’n nuchtere en intelligente gozer als Rob met haar moet”, zei Yvonne eerder.

Een van die zussen, Kimberley Klaver, heeft nu een belletje gehad van Nieuwe Revu. Of ze voor een artikel in het tijdschrift iets kwijt wil over haar nieuwe zwager. En dan maakt ze de journalist duidelijk dat ze wel een positief artikel over hem verwacht. Alsof ze daar ook maar iets over te zeggen heeft.

‘Let’s spread love’

Kimberley heeft geen zin in zure stukjes, maakt ze duidelijk. “Ik ben uit eten momenteel, wat kan ik voor jullie doen? Ah, Rob. Ik hoop dat jullie wel een beetje lief voor hem zijn. Hoe het is om Rob als zwager te hebben, daar ga ik niks over zeggen. Dat heb ik met hem afgesproken: het is niet aan mij om daar iets over te melden. Nog niet.”

Ze vervolgt: “Misschien over een tijdje. Ik vind hem een hartstikke lieve gozer, maar verder wil ik daar on the record niks over kwijt, behalve dat ik hen alle geluk toewens. En wees lief voor Rob. Let’s spread more love in the world.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De schoonzus van Rob Kemps noemt hem een lieverd. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen