Khalid Kasem zwáár afgekat door Angela: ‘Dat niveau haal je nooit!’

Zó zeg, Khalid Kasem wordt vandaag echt ontzéttend afgekat door Angela de Jong. Ze laat er geen gras over groeien: ze vindt de presentator niks en denkt dat het ook niks gaat worden.

Khalid Kasem © NPO

Het is een tv-seizoen vol gemengde gevoelens voor Khalid Kasem: aan de ene kant zal hij willen genieten van zijn werk als talkshowhost, maar aan de andere kant is via het AD al uitgelekt dat Eva Jinek na de zomer het tijdslot van Khalid & Sophie gaat overnemen. Gaat hij dan toch weer aan de slag als advocaat?

Neplach van Khalid

Eva, de vrouw die Khalid vermoedelijk van de buis af helpt, was gisterenavond te gast in Khalid & Sophie omdat ze een interviewprijs heeft gewonnen. En vanwege zijn dreigende tv-exit was Khalid echt ontzéttend vals tegen Eva. Hij maakte grapjes over het tijdslot van zijn talkshow – zou niet te combineren zijn met kinderen – én over haar enorme vermogen.

AD-tijgerhaai Angela de Jong zat ook voor de buis en vond het buitengewoon ongemakkelijk. “Het kon je niet ontgaan dat de lucht boven de talkshowtafel knetterde van de ingehouden spanning. Je zag het ook aan de neplach van Khalid Kasem”, sneert de opiniediva in haar column.

‘Het doet zeer’

Angela wijst opnieuw op het naderende vertrek van Khalid & Sophie. “Volgend jaar september kaapt Eva ook nog eens zijn plekje om 19 uur op NPO 1. En dat doet natuurlijk zeer.”

Wat vond ze van de valse grapjes van Khalid? “Ik zag een kat voor me die even dreigend haar klauw uitstak. Tot hier en niet verder.”

De blik die Eva naar Khalid wierp was er eentje waar, als ze politici waren, ‘politiek commentatoren nog dagen druk mee zouden zijn’.

Te laag niveau

Maar nu wordt Angela pas écht vals. Als ze het heeft over de gasten die Khalid gisteren aan tafel had – naast Eva ook Jeroen Pauw en Sonja Barend – heeft ze het over ‘drie onmiskenbare toppers van hun vakgebied’.

“En dan Khalid aan het hoofd van de tafel, die het ook zo graag wil zijn, maar diep in zijn hart ook moet weten dat hij nooit dat niveau zal halen. Daarvoor hoefde je enkel alleen maar de eerdere gesprekken van maandag te kijken.”

Genadeloos.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Haalt Khalid Kasem ooit het niveau van Jeroen Pauw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen