‘Maxime Meiland ontploft vollédig: hou je k*nkerbek, strontwijf!’

Maxime Meiland heeft een zeer duistere kant die op televisie nooit getoond wordt, stelt de gewezen huisvriendin Caroline van Eeden. Haar vocabulaire? “Hou je k*nkerbek, strontwijf!”

Maxime Meiland en Caroline van Eeden © SBS 6

Er is een serieus gevecht gaande tussen de Meilandjes aan de ene kant en de gewezen huisvriendin Caroline van Eeden aan de andere kant. Een verbaal gevecht dan. Een fysiek gevecht heeft ook al eens plaatsgevonden, maar dan jaren geleden, namelijk tussen Caroline en dochter des huizes Maxime. Zij was het probleemkind van de tv-familie.

Callgirl Maxime?

Caroline vertelt in haar boek dat Maxime eigenlijk een dikbetaalde callgirl wilde worden, is te lezen in een voorproefje in de Story. Ze was wóedend toen dat uitlekte binnen het gezin, vertelt Caroline. “Het is een Amerikaanse site. Er zijn alleen rijke mannen op ingeschreven”, zou ze toen hebben verklaard.

Daarop reageerde Caroline naar eigen zeggen verbaasd: “Wat moet jij met een Amerikaanse vriend?”

‘K*ankersmoel!’

Maxime’s aderen zwollen op, aldus Caroline. “Stom wijf, hou je k*nkersmoel als je het niet weet. Het is de bedoeling dat ik met hen op zakenreis ga.”

Toen vader Martien het nóg niet snapte, zei Maxime volgens Caroline: “Papa, doe niet zo achterlijk. Ik wil geen relatie met Amerikaanse mafkezen; als er een match is, vlieg ik naar hen toe, hou ze een beetje gezelschap, ga lekker met hen eten als ze ’s avonds van hun werk komen en dat is het.”

‘Strontwijf!’

De naïeve Caroline probeerde Maxime te waarschuwen: “Lieve Max, geloof me, ze laten je niet de wereld overvliegen naar de mooiste plekken en meest luxueuze hotels waar je bovendien royaal voor wordt betaald, zonder meer te verwachten. Ze willen jouw lichaam.”

Maxime wist dat natuurlijk wel en reageerde als door een wesp gestoken, zegt Caroline: “Houd toch je k*nkerbek, strontwijf. Waar bemoei je je mee, je bent mijn moeder niet.”

Raar gedrag

Op camera gedraagt Maxime heel anders dan ze in werkelijkheid is, aldus Caroline. “Zij probeerde het lieve-slimme-kijk-mij-eens-gewoon-zijn-meisje te spelen. Dat lukte haar maar tot op zekere hoogte. Als iets haar niet aanstond, viel ze uit haar rol en vlogen de scheldwoorden in het rond.”

Ze besluit: “Maxime lette er echter wel op dat haar woede-uitbarstingen niet gefilmd werden. Voor de camera’s speelde ze de voorbeeldige dochter of een personage dat in die buurt kwam. Dat moet ontzettend vermoeiend zijn geweest. Zodra de crew weg was, veranderde ze in zichzelf en liet ze het er luid scheldend weer bij zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Maxime Meiland aan voor dit ordinaire gescheld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen