André Hazes jr. wil zo snel mogelijk in gesprek met Dave Roelvink

André Hazes jr. wil naar eigen zeggen zo snel mogelijk in gesprek met zijn leeftijdsgenootje Dave Roelvink. Hij wil graag weten hoe de dj weer aan de snuif is gekomen. “Benieuwd!”

Dave Roelvink en André Hazes jr. © RTL

Al die BN’ers en hun verslavingen: het begint inmiddels een beetje vermoeiend te worden. Tegenwoordig zitten ze er ook nog eens ontzéttend mee te koketteren. De bedoeling? Dat de mensen roepen dat ze het zo knáp vinden dat ze weer van die rommel af zijn gekomen. En een aanbieding voor die onvermijdelijke docuserie op Videoland natuurlijk.

Contact met Dave

André Hazes jr. heeft al zo’n afkickdocu gemaakt en Dave Roelvink kan er binnenkort aan beginnen; die zit namelijk sinds kort weer in een afkickkliniek. Zo houden ze zichzelf allemaal lekker bezig.

Presentatrice Airen Mylene vraagt André in de middagshow van Radio 538: “André, als je dan hoort over Dave die een terugval heeft gehad, en Dave heeft ook een klein zoontje… Heb je dan zoiets van: ik moet even contact met hem zoeken zodat we elkaar een beetje kunnen steunen?”

‘Ben benieuwd’

Daar reageert André als volgt op: “Nah, ik… Zo, het is wel toevallig dat je dit vraagt. Wat ik heb begrepen, is dat hij daar nu nog zit. Ik wil hem héél graag daarna spreken: hoe komt het? Want hij was volgens mij drie jaar clean, ik ben twee jaar. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik nooit meer in diezelfde val trap, maar het is hem dus ook gebeurd.”

Bij Dave gebeurde dat omdat hij weer in aanraking kwam met het nachtleven. André: “Maar toch pak je dat eerste biertje, dus wat gaat er om in je hoofd dat je toch die eerste doet, snap je? Dat wil ik heel goed gaan begrijpen. In zo’n situatie heb ik me nog nooit bevonden.”

Druppel bier

Drinkt André geen druppel bier meer dan? “Nee, nee. Geloof me, als ik een druppel bier dronk, was Moon me vier dagen kwijt. Echt. Nee, voor mij is dat echt gewoon afgesloten.”

Hij hoopt dat Dave, die André niet als een kameraad ziet, met hem wil praten.”Daar ben ik wel benieuwd naar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. en Dave Roelvink gaan in gesprek. Camera erbij?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen