Maxime Meiland bedreigd: ‘Ik wil een baksteen door je ruit gooien!’

De irritatiefactor van Maxime Meiland is aanzienlijk, maar haar aartsvijand Caroline van Eeden begint nu ook op de zenuwen te werken. Die duikt de laatste tijd echt in élk roddelblad op.

Maxime Meiland en Caroline van Eeden © SBS 6

Caroline van Eeden was eerst de huisvriendin van de Meilandjes, maar nu hun aartsvijand. Ze heeft een boek uitgebracht over hoe de tv-familie in het echt is en ze staat tegenwoordig elke week in álle roddelbladen om daar nog eens een schepje bovenop te doen. Het zit haar hoog, héél hoog, en daar maakt ze geen geheim van.

Baksteen door ruit

Je kunt echter ook doorslaan: Caroline roept nu in de Party dat ze een baksteen door het ruit van Maxime Meiland wil gooien. “Als ik die kop van Maxime zie, wil ik bijna een baksteen door haar ruit gooien. Inclusief het hele team van de tv-productie”, zegt het boze Chateau Meiland-relikwie.

Om die reden ontwijkt ze naar eigen zeggen ook álle afleveringen van de hitserie op SBS 6. “Het zal me een worst wezen. Echt, het interesseert me geen ruk. Ik kijk allang niet meer naar de serie, ook niet uit interesse of nieuwsgierigheid.”

Gevoelloos

Die hele familie Meiland bestaat uit vreselijk enge mensen, meent Caroline. Harteloos ook. “Ken je de aandoening ‘Water om je hart’? Dat betekent dat je gevoelloos bent en je emoties kunt uitschakelen. Daar lijkt de hele familie Meiland last van te hebben.”

Caroline vreest ook voor een tegenaanval van de Meilandjes. “Ik ben ervan overtuigd dat ze nog met iets komen. Prima. Kom maar. Ik heb doktersverklaringen dat ik een Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS) heb opgelopen door mijn verblijf bij die mensen. Maar ik ben een heel grote meid van 62, die heel goed de tegenslagen van het leven kan dragen.”

Diep schamen

Maxime en Martien Meiland geloven helemaal niets van dat PTSS-verhaal, maar Caroline heeft er naar eigen zeggen toch echt therapie voor gehad. “Als je daarna het lef hebt om mij daarover uit te lachen, en dat hebben ze gedaan, dan moet je je diep en diep schamen. Naar mijn mening heeft de familie Meiland nul empathisch vermogen.”

Ze besluit: “Het is te schandalig voor woorden hoe ze mij de grond in hebben getrapt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen