Noa Vahle flink pissig: ‘Ik ben NIET opgehaald met een privéjet!’

Noa Vahle is flink pissig op het roddelblad Story. Er klopt volgens haar he-le-maal niets van dat ze met een privéjet zou zijn opgehaald uit Griekenland. “Check je bronnen eens!”

Noa Vahle © SBS 6

Story-baas Guido den Aantrekker zorgt met een bewering in zijn blad voor flink wat woede bij Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol. Een ‘bron’ vertelt in de editie van deze week dat John de Mol zijn nichtje Noa begin vorige week heeft laten ophalen van haar werk. Met de bedrijfsauto? Of een Uber? Nee, met een milieuvervuilende privéjet!

Noa is boos

Noa was vorige week maandagavond aan het werk voor Johns tv-zender SBS 6. Ze woonde als verslaggeefster namelijk een wedstrijd van Oranje bij in het Griekse Athene. De volgende dag was echter de uitvaart van Daniëlle van ’t Schip, de halfzus van haar neef Johnny de Mol. “Daarom heeft John de Mol haar met een privéjet uit Griekenland laten ophalen.”

Deze bewering van de Story-‘bron’ is echter klinkklare onzin, zegt Noa nu op haar Instagram-stories. “Goed verhaal, Story. Ik zat om half 6 ’s ochtends in een, voor jullie informatie, normaal vliegtuig om op tijd bij een begrafenis te zijn. Misschien je ‘bronnen’ voortaan iets beter checken”, sneert ze.

Vlucht 1572

Noa deelt ook een screenshot van haar boeking: ze zat op vlucht KL1571, die om 5.35 uur vertrok uit Athene en om 8.10 uur aankwam in Amsterdam. De naam van Noa staat op die boeking.

Patty Brard stelt dat de Story echt onzin heeft geschreven en dat Guido dit had kunnen weten als medewerker van Shownieuws. “Ik geloof ook echt dat meisje… Sterker nog: onze regisseur zat met d’r in het vliegtuig, dus wij weten het heel erg zeker. Check je bronnen!”, zegt ze in de showrubriek.

Guido rectificeert

Dat Guido werkzaam is voor Shownieuws, betekent dat Noa’s oom John de Mol zijn baas is. En dat leidt nu tot de snelste rectificatie in de geschiedenis van Story. Noa’s manager Xenia Kasper corrigeert in dat stuk: “Noa is die ochtend met de eerste KLM-vlucht vanuit Athene teruggekeerd, en dus beslist niet met een privévliegtuig.”

Xenia vervolgt: “Noa had haar terugvlucht goed gepland en wist dat ze op tijd terug zou zijn. Het schaadt haar als er beweerd wordt dat ze met een privévliegtuig teruggehaald is. Daarvan is geen enkele sprake geweest.”

Non-actief?

De grote vraag is nu: moet Guido op non-actief bij Shownieuws nu hij iets over Johns familie heeft geschreven? Het is geen toeval dat de hoofdredacteuren van de twee grootste roddelbladen voor zijn tv-zender werken. Op die manier kan hij hen natuurlijk een beetje in toom houden, maar Guido kleurt nu flink buiten de lijntjes.

Privé-baas Evert Santegoeds is ook al eens geschorst door John de Mol, namelijk nadat hij een bedrijfsnieuwtje over Radio 538 had onthuld. Zo’n baantje bij Shownieuws is lucratief, maar je bent en blijft natuurlijk áltijd een beetje een marionet. Hoe onzichtbaar de touwtjes ook zijn…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Story-baas Guido den Aantrekker werkt voor John de Mol. Denkt u dat hij op het matje moet komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen