Amalia op de foto met nieuwe knul: ‘Grote twijfels over publicatie’

Prinses Amalia is in Venetië gespot met een onbekende knul, maar Evert Santegoeds durft de foto’s van dat samenzijn niet te publiceren in de Privé. “Haar vader hangt in de rechtszaal.”

Evert Santegoeds en prinses Amalia © SBS 6

Prinses Amalia is afgelopen weekend opgedoken in Venetië, in het gezelschap van de Belgische koninklijke familie. Ze waren in de stad voor een bezoek aan de modeshow van Armani. Later werd ze in de stad gespot op een terras waar ze een ijsje at in het gezelschap van een of andere knul. Die foto is her en der online te vinden, maar niet bij Evert.

Foto van Willem

Privé-baas Evert Santegoeds durft het niet aan, vertelt hij in Shownieuws. “Ze is daar gespot met een jongen, een ijsje etend. Dat ziet er niet direct heel verliefd uit. Ik heb ook uit goede bron begrepen dat het niet haar nieuwe vriendje is, maar ja: Amalia met een nieuw jongetje in haar omgeving… Het is een jongetje, hoor, dat is altijd wel nieuws.”

Nieuws moet je in principe altijd publiceren, vindt Evert. “Toch hebben we het risico maar niet genomen om dat te laten zien, want die rechtszaal heb ik van tevoren gezien en als je daar binnenkomt, dan hangt er een foto van haar vader, dus dan weet je wel wie er wint.”

Modeshow

Amalia had zich bij de modeshow verdekter opgesteld. “Ze worden liever niet gefotografeerd bij zo’n modeshow. Ook al is het een openbare gelegenheid, ze zijn daar privé. Dan zou je dat eigenlijk niet mogen fotograferen. Dat hebben we wel gedaan, want ja, ook aan de mediacode zit een grens.”

Morrend bukt Evert toch weer voor die code. Met frisse tegenzin. “Er is ook een filmfestival, dus als je onopvallend over straat wil moet je dat op dit moment niet in Venetië doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de foto van Amalia met een nieuwe knul gepubliceerd moet kunnen worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen