‘Maxime Meiland niet geliefd in Noordwijk, ze verzint veel dingen’

Maxime Meiland maakt zich niet bepaald geliefd in haar woonplaats Noordwijk. Een van haar dorpsgenoten krijgt van Story een groot podium om haar ongenoegen te uiten. “Fantast!”

Maxime Meiland © YouTube

Het stoort Maxime Meiland mateloos dat zij veruit het minst geliefde lid van de tv-familie Meiland is. Ze pakt vrijwel alleen negatieve publiciteit en ze zal natuurlijk bij zichzelf te rade moeten gaan waar dat precies vandaan komt. Een belangrijke oorzaak lijkt haar ietwat verwende houding te zijn. Ze lift flink mee op het succes van haar ouders.

Risicohypotheek

Maxime en haar vriend wonen momenteel een beetje boven hun stand, namelijk in een stadsvilla ter waarde van 2,2 miljoen euro. Ze hebben een tophypotheek gekregen, grotendeels dankzij haar tv-inkomsten. Maar als Chateau Meiland stopt, kunnen ze dan nog wel de rekening betalen?

De Party vraagt het zich ten zeerste af: “Gingen ze met deze aankoop niet een brug te ver? Zelfs deskundigen konden niet geloven dat de bank het stel een hypotheek van een paar miljoen zou gaan verstrekken. Hun inkomsten zijn namelijk wel heel erg nauw verbonden met de docusoap. Zonder Chateau Meiland zouden de inkomsten fors teruglopen.”

Boze dorpsgenoot

De Meilandjes staan echter bekend om hun verhuisdrift en het zou niemand verbazen als ze nóg duurdere panden gaan betrekken. Volgens Story zou de familie als geheel zelfs hun oog hebben laten vallen op een soort kasteel van 7 miljoen euro. Een te groot risico, zegt een tv-insider in het blad: “Zeker omdat ze met reality-tv willen gaan stoppen.”

De potentiële nieuwe buurvrouw van de Meilandjes, die in het centrum van Noordwijk woont, uit in de Story haar ongenoegen. “Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht”, aldus de ‘buurtbron’. “Binnen een week werd bekend dat het een miskoop was, omdat er lekkage zou zijn. Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet.”

‘Fantast!’

Maxime verzint dit gewoon, aldus de buurtbron. “De familie zet veel dingen in scène om de aandacht op zich te vestigen. Voor iemand die net haar pand heeft verkocht is dat niet prettig; mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald.”

Karma is echter dichtbij, denkt de andere bron, de tv-insider. Hij schetst een beeld alsof Maxime op omvallen staat: “Martien is de grote ster en de rest van de familie lift mee op zijn succes, dus het is maar de vraag of Maxime interessant genoeg blijft om op tv te verschijnen en ze met Leroy over tien jaar hun vaste lasten nog steeds kunnen betalen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland een oprecht persoon is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen