Yvonne zegt nee tegen BNNVARA: ‘Vraag Emma Wortelboer maar!’

Yvonne Coldeweijer heeft het verzoek om mee te werken aan een programma van BNNVARA afgeslagen. Ze wilden haar hebben voor een item over d*ckpics. “Vraag Emma Wortelboer!”

Yvonne Coldeweijer © Instagram

BN’ers krijgen om de haverklap uitnodigingen binnen voor de meest absurde programma’s en evenementen. Als je Dries Roelvink of René le Blanc hebt zeg je daar gewoon ongezien ‘ja’ tegen, maar sterren die geloofwaardig willen blijven slaan vrijwel alles af. Yvonne Coldeweijer, tegenwoordig ook een celebrity, hoort bij dat laatste kamp.

Krijgt Yvonne d*ckpics?

Yvonne toont de e-mail die ze heeft ontvangen van de tv-makers: “Voor een item binnen deze serie willen we graag in gesprek met mannen en vrouwen die relatief vaak een d*ckpic in hun DM krijgen. Samen delen ze hun ervaringen en mening over dit onderwerp met de presentatoren.”

Wat voor vragen gaan ze dan stellen? Nou: “Hoeveel d*ckpics krijg je? Zit je hier op te wachten? Hoe ga je ermee om? Voor dit gesprek willen we graag Yvonne Coldewijer uitnodigen. Ik ben benieuwd of zij veel te maken krijgt met d*ckpics en of zij interesse heeft om hierover te praten. De draaidag staat gepland op woensdag 23 augustus.”

‘Vraag Emma Wortelboer!’

Yvonne begrijpt zo’n uitnodiging dus echt niet. “Als je dacht dat het niet gekker kon… BNNVARA wil een programma maken over d*ckpics. 🤦‍♀️ Of ik interesse heb om over d*ckpics te praten. 😂 Why?!”

De juicekoningin heeft het volgende antwoord teruggestuurd aan de tv-makers: “No thnx. Vraag het anders aan Emma Wortelboer. Die weet er vast wel raad mee. Groetjes!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen