Thijs Römer gespot bij Albert Heijn: ‘Hij bewoog heel erg haastig’

Thijs Römer is door ’s lands bekendste paparazzo gespot bij de Albert Heijn. ‘Naar de supermarkt die op de kleintjes let’, staat er heel vals op de cover van Story. “Hij doet heel haastig.”

Thijs Römer © Albert Heijn, NPO

Iedereen zoekt hem, maar hoe kan het ook anders: Story-paparazzo Edwin Smulders heeft hem gevonden. Hij heeft Thijs Römer gespot na het boodschappen doen bij Albert Heijn en die foto is deze week op de cover van Story beland (zie onderstaand). ‘In opspraak geraakte Thijs Römer verstopt zich niet langer’, luidt de kop.

Haastige Thijs

We zien Thijs in een zwart, ietwat verouderd T-shirt van het merk Hugo Boss, met daaronder een nogal verwassen korte broek, gemaakt van een soort blauwe badstof. Er hangt een zonnebril aan de halsafwerking van zijn shirt. Opvallend, omdat je zou verwachten dat de acteur juist nu zo vermomd mogelijk over straat wil lopen.

Overal waar Thijs komt weet men dat hij veroordeeld is voor het online misbruiken van minderjarige meisjes. Toch gaat hij niet echt discreet over straat. “Thijs maakte een in zichzelf gekeerde indruk”, zegt een ooggetuige, vermoedelijk Edwin zelf, tegen Story. “Hij maakte geen oogcontact en ging nogal haastig door de supermarkt.”

Thuis verstopt

Thijs wordt nog maar nauwelijks gespot. Er werd laatst in Shownieuws gespeculeerd of hij zich misschien in het buitenland ophoudt en ook Privé-baas Evert Santegoeds had geen idee van zijn huidige locatie. Daarvoor moet je dan ook bij Edwin Smulders zijn; die heeft een gps-tracker in de sok van elke BN’er zitten.

De Story: “Thijs’ veroordeling, vriendenverraad en de breuk met Igone gaf Thijs genoeg reden om zich de laatste weken schuil te houden in zijn huurwoning in de buurt van Amsterdam. Maar afgelopen zondag was Thijs genoodzaakt zijn huis te verlaten om boodschappen te doen.”

En bij zijn buurtsuper stond Edwin met een telelens…

Story-cover

De cover van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het te ver gaan dat Thijs Römer wordt opgejaagd door paparazzi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen