Sarah van Soelen gaat los, ziet Monique Westenberg op vliegveld

Sarah van Soelen is haar liefdesrivale Monique Westenberg tegengekomen op het vliegveld van Rotterdam. Waar Mo er heel casual mee omging, stort Sarasoel nu haar hart uit in de media.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © Instagram, William Rutten

De passagiers van Rotterdam Airport zijn ontsnapt aan een genadeloze b*tchfight, want Hazes-scharrel Sarah van Soelen liep daar niemand minder dan zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg tegen het lijf. Even slikken en weer doorgaan, zou je denken, maar dat doet Sarah heel anders. Die loopt nu vollédig leeg in de Story.

Zielig persoon

Sarah vertelt dat het ‘puur toeval’ was dat ze Monique vorige week tegenkwam op het vliegveld. “We keken elkaar recht in de ogen, en ik zag dat ze me herkende. Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn.”

Die meid is hartstikke fake, briest het Insta-dametje. “Als ik naar André kijk, zie ik leegte. Ik zie iemand die niet gelukkig is. Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique. Want wat hebben ze nou in principe? Ze wonen niet eens bij elkaar! Ik vind Monique lachwekkend, en een zielig persoon.”

Met elke vrouw

Is de rancuneuze uitbarsting van Sarah nu voorbij? Nee, die gaat echt een volle pagina los in de nieuwste Story. “André ziet zijn familie niet, zijn wereld wordt wéér klein gehouden. Hij gaat met Monique voor de buitenwereld. Maar eigenlijk zijn ze niet écht samen.”

Monique wil volgens haar gewoon ‘miss Hazes’ zijn. Ze stelt dat André van Mo ‘met iedere vrouw naar bed mag’. “Dat was ook het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: ‘Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat.’ Dat is toch triest?”

Gunfactor

Sarah houdt verder in de Story nog een heel geestig verhaal over de Hazes-moeheid en dat dat heel anders was geweest als hij nog met haar samen was. “Dan was er nog die gunfactor.”

Waarom dan? O, door Sarah. “Ik ben een jonge meid, ik was niet uit op zijn geld. Nu is hij terug bij haar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen denkt dat er geen Hazes-moeheid zou zijn als André bij haar was gebleven. Zelfoverschatting?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen