Sarah van Soelen shockeert met stuclaag op gezicht: ‘Marijke jr.!’

Sarah van Soelen zorgt voor geshockeerde reacties bij lezers van De Telegraaf, omdat ze de krant met een soort stuclaag op haar gezicht te woord heeft gestaan. “Dit is net Marijke jr.!”

Sarah van Soelen © Telegraaf

De 27-jarige Sarah van Soelen dacht het even hélemaal voor elkaar te hebben als vriendin van een bekende zanger, maar André Hazes jr. dumpte haar veel sneller dan verwacht. Tegenwoordig horen we nog weinig van haar; heel af en toe wordt ze nog uitgenodigd omdat ze bekend is als Hazes-ex. Zo mocht ze van de week ook naar een Videoland-première.

Stukadoor

Sarah werd ter plekke geïnterviewd door een verslaggever van De Telegraaf en de krant verspreidt de beelden nu op zijn socials (zie onderstaand). Door een ongelukkige lichtval ziet Sarah er behoorlijk onvoordelig uit, want het lijkt volgens critici wel alsof ze met een hele stuclaag op haar gezicht rondloopt.

De lezers van de krant zijn meedogenloos; die gaan onverbiddelijk tekeer onder het filmpje. “Nieuwe vriend is zeker stukadoor”, zegt meneer King bijvoorbeeld. En Joyce: “Mijn god! Douglas vraagt d’r make-up terug.”

Eend

Ook Ruud is heel gemeen voor Sarah. “Lijkt me een hele natuurlijke vrouw. Iemand die met beide benen op de grond staat en hard werkt. Chapeau voor deze vrouw. Wel jammer dat ze in transitie is naar een eend. 🦆”

Don vindt haar uiterlijk wel erg ver gaan. “Dat kind gaat steeds meer op een orgelpop lijken, of is het een ondergeschoven kind van Marijke ‘Roekoe’ Helwegen?”

En Stefje: “God, daar heb je een hamer en beitel voor nodig om af te schminken.”

Lichtinval

Er zijn ook mensen die in de bres springen voor Sarah. “De lichtinval is gewoon heel nadelig voor haar waardoor ze niet leuk wordt neergezet”, zegt Christian. En Nienke: “Smakeloze reacties. Iets met ‘girls support girls’?”

Mariek denkt dat Sarah vooral slachtoffer is van inhalige artsen. “Artsen die dit bij jonge meiden doen moeten echt gestraft worden. Stuur zo’n meisje door naar de psycholoog als ze zo onzeker zijn over hun uiterlijk. Zonder al die vulling was het een mooi meisje. Wat ontzettend triest. 😢”

Fragment

Sarah aan het woord:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen