Rachel Hazes zet Boulevard-knul Nino Wilkes neer als dief: ’70K!’

Na twee jaar komt de aap uit de mouw: er is wel degelijk bonje tussen Rachel Hazes en Rossana Kluivert. De reden? Rachel verwijt haar zoon Nino Wilkes een dief te zijn. “70.000 euro!”

Rossana Kluivert, Nino Wilkes en Rachel Hazes © Instagram, SBS

Ze kunnen ontkennen als de beste: BN’ers. Menig celebrity loopt met een nekhernia rond van al dat nee-schudden. Totdat ze volledig leeglopen in een Videoland-‘documentaire’. Of, zoals Rachel Hazes nu doet, in haar clubblad Story. Haar ruzie met Rossana Kluivert die twee jaar lang ontkend is, wordt nu alsnog bevestigd.

Rommelige manager

Maandenlang stond vooral Rossana ontzéttend moeilijk te doen voor elke camera: “Waar Rachel is? Achter haar theekraam denk ik!” En haar man Patrick Kluivert stond erbij en keek ernaar.

Hilarisch entertainment allemaal, maar ons geduld is inmiddels wel héél erg op de proef gesteld. Wat is er nou voorgevallen tussen die twee gezonbruinde meiden? Het draait allemaal om Rossana’s zoon Nino Wilkes, die een tijdje de management-assistent was van Rachel. En dat schijnt allemaal een beetje rommelig te zijn verlopen.

Mysterieuze post

Waar komt dit twee jaar na dato opeens allemaal vandaan? Nino plaatste vorige week een ietwat melodramatisch coming-out-verhaal op Instagram, waar een nogal onheilspellende reactie onder verscheen: “Rossana, dat jouw zoon opbiecht dat hij uit de kast komt prima. (…) Maar hij heeft 100 duizend euro ontvreemd van Rachel!”

Deze comment werd razendsnel verwijderd, maar was al gespot door juiceykanaal Reality FBI. De klacht van deze insider in een notendop? Nino zou enorm veel geld hebben ontvreemd van Rachel, het weliswaar hebben terugbetaald, maar nooit sorry hebben gezegd. “Hij heeft nooit zijn excuses aangeboden voor deze oplichterspraktijken!”

Rachel spreekt

Deze mysterieuze reactie op Nino’s pagina is niet echt groot nieuws geworden: hij is weliswaar de zoon van Rossana, maar geldt als RTL Boulevard-redacteur en beginnend podcastpresentator niet echt als een BN’er. Toch grijpt Rachel deze onmiddellijk verwijderde post nu aan om alles in een groot interview met de Story uit de doeken te doen.

Rachel beweert in het blad dat ze nooit heeft willen vertellen wat er gebeurd is. “Maar nu het op social media verschijnt, wil ik voorkomen dat er weer eens indianenverhalen verschijnen over mij.”

‘Leugenaar!’

Yvonne Coldeweijer, die een vriendschappelijke band onderhoudt met Nino en te gast was in zijn podcast, stelt dat Rachel liegt en dat dit een georchestreerde aanval is. “Och kijk nou. Rachel heeft Guido weer voor het karretje gespannen om leugens te brengen. Rachel van Galen, als ze ademt dan liegt ze al 😂”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Rachel doet net alsof ze niets met die post op Nino’s kanaal te maken heeft, maar, zo weet Yvonne: “Rachel en de dame van dat account zijn besties. Zij heeft haar vriendin gewoon aangespoord om deze comment te plaatsen en gaat er vervolgens een heel interview over geven, want ‘anders ontstaan er indianenverhalen’. LOL, die ze zelf heeft gepost!”

“Deze vrouw is toch rijp voor het gesticht!”, besluit Yvonne, die wel aangeeft dat ze inhoudelijk geen oordeel kan vellen over deze kwestie.

69.108,86 euro

Dat Rachel verzot is op aandacht, ruzie inmiddels haar middle name is en dit inderdaad een publicitair opzetje lijkt, laat onverlet dat het wel een vreemd verhaal is. “Als mijn assistent haalde hij stukje bij beetje zo’n 70.000 euro van mijn bankrekening”, legt ze uit in de Story. Hoe? Met ‘foefjes via allerlei bank-apps’. “Dat is naderhand volledig uitgezocht.”

Ze vertelt uitgebreid over de bevindingen van haar boekhouder, de twee weekends die ze aan het uitzoeken van de vermeende diefstal heeft besteed en haar beslissing om géén aangifte te doen. “Hij is toch de zoon van Rossana.”

Nino zwijgt

Het is volgens Rachel niet voor niets dat Patrick Kluivert direct ingreep en zorgde voor een terugbetaling door Nino het bedrag voor te schieten. De Story zegt het bankafschrift te hebben ingezien waarop staat dat er op 5 augustus 2021 om 10.07 uur een bedrag van 69.108,86 euro is overgemaakt. Dit was precies in de tijd van de Rachel-Rossana-breuk.

Alarmerend genoeg ontkent Nino dit verhaal niet. “Ik heb destijds ook altijd gezegd dat ik het niet professioneel vind om inhoudelijk in te gaan op mijn werkzaamheden bij Rachel. Dus ik ga daar niks over zeggen. Ik ben superdruk met mijn podcast, schoenenmerk en werk bij televisie. Ik kijk daarom ook graag vooruit”, zegt hij in Story.

Maar artiestenmanager? Dát is Nino niet meer… En als dit verhaal klopt, dan is dat maar beter ook.

Instagram

De cover van de nieuwste Story vindt u hier. Rachel en Nino in gelukkiger tijden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nino Wilkes wil niet inhoudelijk reageren. Toch een beetje vreemd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen