Sarah van Soelen liet lipfillers verwijderen: ‘Waarom dan zo dik?’

Sarah van Soelen, bekend als André Hazes jr.-ex, beweert dat ze al haar fillers heeft laten verwijderen. Maar waarom zien haar lippen er dan nog steeds zo opgezwollen uit?

Sarah van Soelen © SBS 6

Het is een trend: vrouwen die al hun cosmetische aanpassingen weer (deels) ongedaan maken, voor zover dat nog mogelijk is. Ook Sarah van Soelen doet eraan mee: die heeft haar borstimplantaten eruit laten halen om een paar kleinere exemplaren terug te laten plaatsen. Én ze heeft haar lipfillers laten verwijderen. Dus nu is ze puur natuur?

Littekenlippen

De lippen van Sarah zien er eigenlijk nog steeds even onnatuurlijk uit. Hoe kan dat dan? Ze beantwoordt die vraag in een openhartig vraaggesprek met de Showbuzz. “Ik heb volle lippen van mezelf”, zegt ze.

Ah, klinkt logisch. Daarom heeft ze daar natuurlijk jarenlang allerlei chemicaliën in laten spuiten. “En niet alles zal uit je lip gaan”, vult ze aan. “Je hebt natuurlijk littekenweefsel. De lipfiller is er twee keer uitgehaald, maar je krijgt sowieso nooit je oude lippen terug.”

Niks neps

Sarah heeft nu dus geen dikke lippen meer vanwege de fillers, maar vanwege het littekenweefsel van al die injecties. Interessant. “Ik heb mijn lipfillers eruit laten halen en mijn borsten verkleind. Verder heb ik niks neps aan mijn lichaam. Ik had extensions, mijn haar is nu kort. Op dit moment heb ik alleen een nepstaart in. Voor de rest blijft de botox.”

Waar zit die botox dan? In haar gezicht. “Rimpels komen er bij mij niet in. Néé! Ik ben 27, maar ik heb geleefd voor iemand van vijftig. Ik probeer wel minder te spuiten, ik doe één keer in het jaar mijn voorhoofd en mijn frons.”

Oude beha’s

Tot slot: mist Sarah haar oude cupmaat al? Een beetje. “Ja, zeker! Ik moet wel wennen aan mijn borsten, ik vind ze heel klein. Ik pas nog wel mijn oude beha’s, alleen is het nu wat minder gevuld.”

Mijmerend: “Het is oké, maar ik moet eraan wennen dat het natuurlijk is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sarah van Soelen is tegenwoordig helemaal puur natuur. Geloofwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen