Hazes-exen Bridget Maasland en Sarah van Soelen reageren: ‘Moe’

Bridget Maasland en Sarah van Soelen, twee van de bekende exen van André Hazes jr., reageren op de nieuwste onthullingen van de zanger. “Ik ben het meest Hazes-moe van allemaal!”

Bridget Maasland en Sarah van Soelen © RTL, Instagram

Als Yvonne Coldeweijer het niet brengt, dan doet André Hazes jr. het zelf wel: het tweede seizoen van zijn soapserie op Videoland is van start gegaan met een flinke portie juice. Met name zijn moeder Rachel Hazes moet het ontgelden. Hij hint erop dat zij wel degelijk degene is die zijn persoonlijke breakup letter aan Sarah van Soelen heeft uitgelekt.

Sarah reageert

Wat vindt Sarah er allemaal van? “We hebben even contact gehad met Sarah van Soelen”, vertelt showdeskundige Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws. “Ze zat natuurlijk niet in die eerste serie, omdat ze daar uitgeknipt wilde worden. We vroegen: ‘Zit je lekker al met een zakje popcorn klaar om te gaan kijken?’”

Nou, niet bepaald. “Ze zegt: ‘Nee hoor, ik ben misschien wel degene die het meest Hazes-moe is van iedereen.’ Daar waren we een beetje verbaasd over, want zij had altijd wel, dachten wij, nog heel goed contact met Rachel.”

Klaar met Rachel

Patty Brard semi-verbaasd (ze heeft zelf namelijk contact met Sarah): “Maar dat is dus ook niet meer?”

Nee, Sarah is ook al klaar met Rachel, onthult Bart. “Nee, dat lijkt ook verleden tijd. Ze is eigenlijk een beetje klaar met de héle familie, zo liet ze ons weten.”

Patty: “Nou, sterker nog: ze liet mij weten dat als er met één woord over haar gerept wordt in die documentaire, dat ze dan in de startblokken met d’r vader staat, dus het is niet zo dat het contact verwaterd is, zoals ze ons vandaag liet weten, maar ik geloof dat het contact ook echt wel explosief verwaterd is.”

Eén sneertje

Had Sarah nog een juicy sneer in petto? Ja, zegt Bart. “Ze gaf nog één sneertje aan onze redacteur. Ze zei: ‘Ik hoop dat de docu hem heel veel geld oplevert, want dat lijkt hij wel nodig te hebben.’”

Patty: “Terwijl hij zegt dat hij er niks aan heeft verdiend, maar dat lijkt me toch sterk.”

Door naar de volgende Hazes-ex: Bridget Maasland. Zij liet zich gisteren opeens uit over André aan de desk van RTL Boulevard. Collega Luuk Ikink: “Ik zit helemaal in m’n hoofd, Bridget, met dat jij zei dat jij deze docu hebt gekeken vanmiddag. Hoe zit jij te kijken? Zit je überhaupt echt te kijken?”

Bridget reageert

Ja, Bridget heeft ook gekeken, zegt ze. “Ja, ik zit echt te kijken, ik ga daarvoor zitten. Ja, eigenlijk op een hele goede manier, ik bedoel: twee jaar geleden toen André uit de verslavingskliniek kwam, heeft hij me gebeld en zijn excuses aangeboden en voor mij was eigenlijk daarmee het hele hoofdstuk afgesloten. Dus ja, ik moet ook gewoon mijn werk kunnen doen, weet je wel, en hij komt hier vaak voorbij.”

Luuk: “Het is een beetje gekkig, maar het is wel gewoon je werk.”

Bridget: “Het is gewoon m’n werk. Helemaal prima. Ik voel me daar helemaal prima bij.”

‘Heeft ze verdiend’

André heeft Bridget echt op een verschrikkelijke manier behandeld. Hij deed net of zij zijn grote liefde was, maar voor ze het wist lag hij alweer stiekem met Monique Westenberg in één of ander strandtoilet te krikken. Zó pijnlijk.

Dus die excuses? “Dat heeft ze ook wel verdiend, vind ik”, zegt Patty.

En Bart: “Ja, dat was niet heel netjes.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen